Moda

Proljeće je pred vratima, a mi jedva čekamo nositi ovaj obožavani model suknji

  • Napokon je vrijeme da lepršave suknje izvučemo iz ormara! A među omiljenije modele svakako se ubrajaju one plisirane
  • Uz sada već standardne modele koji sežu ispod koljena, ove su godine posebno atraktivni kraći primjerci inspirirani izgledom teniskih suknjica
  • Što se boja i uzoraka tiče, posebno su atraktivni modeli u svijetlim nijansama i ono s karakterističnim cvjetnim uzorkom

Proljeće je pred vratimo, a to znači da ćemo uskoro iz ormara na svjetlo dana izvući i lepršave suknje. Jedan od najpopularnijih modela zasigurno su one plisirane. Njihova popularnost ne čudi, budući da je riječ o komadu koji ne mora biti nužno vezan za određeno doba godine. Primjerice, crna plisirana suknja može biti sjajna osnova kako ljetnih, tako i zimskih modnih kombinacija. A kad smo pri temi kombinacija, evo i mali podsjetnik kako će ove tri kombinacije boja bit će vrlo tražene ovog proljeća.

 | Autor:

Primjeri: New Yorker (159,00 kuna), Orsay (140,00 kuna), Stradivarius (139,90 kuna)

Mi smo iz aktualne ponude ovoga puta ipak izdvojile one koje su nas na prvi pogled podsjetile na sunčane proljetne dane. Polako, ali sigurno izlazimo iz zimskog sivila, budi se priroda pa se sukladno tome mijenja i naša garderoba. Tamne boje svoje mjesto u našem ormaru prepuštaju svjetlijem koloritu pa su pravi odabir za nadolazeće dane upravo suknje u bijelim, svijetloružičastim i bež tonovima.

Možda vas zanima 10 bezvremenskih stvari koje sve uvijek sređene žene imaju svom ormaru Rubrika Moda Moda

 | Autor:

Primjeri: Reserved (179,90 kuna), Mohito (139,90 kuna), H&M (oko 260 kuna)

Miranda Priestly, glavna akterica romana  'Vrag nosi Pradu' tvrdi kako nema niša revolucionarno u tome da u proljetnim mjesecima nosimo cvjetni uzorak. Možda nije revolucionarno, ali je svakako neodoljivo. Tako su i plisirane suknje koje odaju dojam cvjetnih livada naš apsolutni favorit.

Možda vas zanima Ovaj proljetni trend posebno će lijepo pristajati ženama s bujnim oblinama Rubrika Moda Moda

 | Autor:

Primjeri: Stradivarius (149,90 kuna), Bershka (139,90 kuna), Sinsay (89,00 kuna)

Kada općenito govorimo o suknjama, minice su se na velika vrata vratile u svijet mode!  Pritom su posebno atraktivni modeli inspirirani trendovima devedesetih, odnosno plisirane mini suknje čiji je dizajn nadahnut izgledom teniske uniforme. Aktualna ponuda vrvi ovim modelima, a ni mi ih nismo izostavile s našeg popisa.

Photo: Shutterstock

Komentari 0