Love&Sex

Moj dragi me tražio da mu zavedem prijatelja, ali je sve otišlo puno dalje

  • Što bi ti napravila da te dečko traži da zavedeš njegovog prijatelja? Makar u zezanciji...
  • Jedna je žena na to pristala, ali cijela je situacija otišla puno dalje od očekivanog i - svidjelo joj se
  • "Svo ovo vrijeme je zaljubljen u mene i to što smo Robert i ja zajedno činilo ga je tjeskobnim"

Robert je svoju djevojku oduvijek smatrao posebnom, poštivao je i prema njoj bio izuzetno nježan. Zbog toga je mislila da će zauvijek ostati zajedno. Međutim, jedne joj je večeri predložio da zavede njegovoga najboljeg prijatelja.

Ona je tu neobičnu priču podijelila na stranici "Now to Love". Robert i njegov prijatelj Erik poznavali su se još od srednje škole. Dok je Robert uvijek bio samouvjeren, volio je izlaziti i družiti se, Erik je bio njegova suprotnost, sramežljiv tip koji je više uživao u tišini. "Koliko god je on stalno bio u blizini, ja uopće nisam osjećala da ga poznajem", rekla je Robertova djevojka.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Nije joj bilo niti čudno što Erik nema djevojku jer jedva je i s njom mogao razgovarati. "Robert je o njemu stalno brinuo i namještao mu spojeve, no većinu puta se Erik ne bi niti pojavio. Jednom mi je Robert priznao da sam se ja svidjela Eriku, ali me iznenadila njegova sljedeća rečenica".

"Mislim da bi trebala zavesti Erika", rekao joj je Robert. "Ne želim da se nešto dogodi, ali mislim da bi mu pomoglo da zna kako je to kad se sviđaš nekome tko ti je privlačan", objasnio joj je. Isprva je, u nevjerici, odbila, ali Robert je doista bio zabrinut za svog prijatelja pa ju je s vremenom pridobio za svoj plan.

Možda vas zanima Koji neugodnjak! Spavao je s majkom svoje djevojke, a shvatio to tek na obiteljskoj večeri Rubrika Život Život

"Pripremili smo večeru i pozvali Erika, a Roberta su "nazvali" da hitno dođe na posao u bolnicu. On je zapravo otišao do kafića pogledati utakmicu. Tako sam imala slobodan put za koketiranje s Erikom. Tu sam večer nosila kratku crvenu haljinu i visoke potpetice pa sam bila spremna za ulogu", prisjetila se.

Započela je s razgovorom, a tada se dogodilo nešto neobično. "Erik se opustio, štoviše, potpuno se otvorio. Rekao je da je cijelo ovo vrijeme zaljubljen u mene i to što smo Robert i ja zajedno činilo ga je tjeskobnim. I to je razlog što cijelo vrijeme nije imao djevojku!"

via GIPHY

Oboje su uživali u razgovoru jer to je zapravo bilo prvi put da su ostali nasamo. "Nije više bio tako sramežljiv. Saznala sam i da je izbjeglice poučavao engleski pa mi je postalo jasno da je on zbilja posebna osobnost. Kad me poljubio, nisam odoljela i prepustila sam se. Pa on me voli već pet godina!"

Stvari su ubrzo izmakle kontroli, a Erik i ona su završili u spavaćoj sobi. Istoj sobi koju je ona dijelila sa svojim divnim dečkom, Robertom. "Njega sam se sjetila tek kad je bilo prekasno. I Erikova prva misao nakon svega bio je Robert. Trebala sam mu obećati da o ovome njemu nećemo reći niti riječi."

Možda vas zanima Spavala s potpunim strancem u hotelu jer je - pogriješila sobu. A onda je nazvao muž... Rubrika Life&style Life&style

Robertu je kasnije rekla da se Erik uspaničio i otišao pa se i Robert složio da tu večer više pred njim ne spominju. "Dugo sam se osjećala loše i nesigurno, sve dok se Erik nije odselio."

Danas su Robert i njegova djevojka zaručeni, a na vjenčanje će im doći i Erik. "Bojim se da će čovjek kojeg volim otkriti da sam spavala s njegovim najboljim prijateljem zato što me on tražio da ga zavedem". Krivnja i ljutnja u njoj se i dalje bore, a sve to pomiješano je i s hrpom laži kojima još uvijek ne zna pobjeći.

 

Photo: shutterstock

Komentari 0