Život

Koji neugodnjak! Spavao je s majkom svoje djevojke, a shvatio to tek na obiteljskoj večeri

  • Upoznavanje roditelja ponekad je zbilja neugodno, ali ne ovako kao ovom muškarcu
  • Tek kad je ušetao na obiteljski ručak s njezinima shvatio je da je nedavno imao aferu s njezinom mamom!
  • Mislio je da to ne smije prešutjeti svojoj djevojci pa joj je sve ispričao...

Prilikom prvog upoznavanja tvog partnera i tvojih roditelja, puno stvari može krenuti u lošem smjeru. Izgovorio je nešto krivo, izazvao neugodu svima, nešto razbio ili prolio ili pak nije bio dovoljno simpatičan - sve su to mogući scenariji da tvoji roditelji zaključe da je tvoj dragi magare koje te ne zaslužuje.

Međutim, jedan je čovjek doživio ekstremno lošu situaciju kad je saznao da je s majkom svoje djevojke, svojom budućom svekrvom - spavao. Ovu je neuobičajeni priču podijelio na Redditu.

via GIPHY

Sve je počelo kad je u rock klubu upoznao privlačnu ženu. Neko su vrijeme proveli u razgovoru, zatim su razmijenili brojeve, a nakon nekoliko poruka njihova je komunikacija prestala. Tjedan dana kasnije slučajno su se sreli i ponovo započeli razgovarati što je s vremenom dovelo do toga da je u njezinoj kući proveo cijelu noć.

"Vidio sam da je dosta starija od svih s kojima sam dosad spavao, a imala je oko 40 godina. Ja imam 21 godinu pa je ona dvostruko starija, ali je izgledala tako dobro da sam zaključio da bih od nje mogao i ponešto naučiti", piše ovaj anonimni mladić. "Sve što sam naučio je kako grdno požaliti zbog nečega", zaključio je.

Nakon nekoliko mjeseci preko Tindera je upoznao 19-godišnju djevojku s kojom je odmah "kliknulo". Započeli su vezu i nakon nekog ga je vremena pozvala u kuću svojih roditelja. "Dok smo hodali primijetio sam da mi je okolina poznata, a srce mi je stalo kad je zastala pred kućom i rekla: "Tu sam!". Pokazala je na vrata kroz koja sam nedavno prošao za "jednu noć".

via GIPHY

Rekao joj je da je kuća divna i upitao je koliko dugo u njoj živi. "Cijeli moj život. Samo ja, moji roditelji, mala sestra i pas", odgovorila mu je. Bio je prestravljen, ali je znao da joj mora reći. "Svi su bili kod kuće. I znao sam, morao sam joj reći. Bila je šokirana. Još više se šokirala kad je vidjela da znam ime njezine majke i da se doista ne šalim".

Međutim, njihovoj je vezi došao kraj, iako mu se djevojka doista sviđala. "Realna je i smirena, a primijetio sam to još na prvih nekoliko spojeva pa me razumjela i nije me napala. Naravno, složili smo se da se više ne možemo viđati, ali ona mi se doista sviđala, a to je za mene rijetkost pa je to zbilja grozno!", napisao je.

Možda vas zanima Gustoća, miris i boja vaginalnog iscjetka - što ti govori o zdravlju tvoje vagine? Rubrika Life&style Life&style

Ona mu nije spominjala brak svojih roditelja pa je nije niti pitao. "Čak ni ne znam kako je cijela kuća bila prazna taj put. Samo znam da sam zeznuo!", tužno je zaključio.

Photo: shutterstock

Komentari 0