Life&style

Spavala s potpunim strancem u hotelu jer je - pogriješila sobu. A onda je nazvao muž...

  • Svatko je od nas vjerojatno barem jednom maštao o avanturi s potpuno nepoznatim strancem, ali rijetki su tako nešto napravili sasvim nenamjerno
  • Anonimna djevojka koja se predstavila kao Marta opisala je gotovo nevjerojatnu epizodu s ljetovanja u Grčkoj
  • Alkohol je sigurno dao svoj doprinos, ali glavna junakinja ovaj seks sigurno neće zaboraviti do kraja života

Svatko od nas ima neku nevjerojatnu priču, ali one najbolje uglavnom vrlo brzo postaju viralne. Naravno, pod pretpostavkom da ih netko ima hrabrosti podijeliti. Tako je na temu najluđih životnih iskustava anonimna djevojka koja se predstavila kao Marta zaradila laskavu titulu najneobičnije priče, a ova se mnogima od nas nekad pojavljuje i kao prilično napeta maštarija. Slušajte sad ovo...
"Suprug i ja svako ljeto biramo novu destinaciju i pošto još nemamo djece, uglavnom su to pravi hedonistički provodi prepuni zabave, sunca, dobre hrane, izlazaka i, naravno - alkohola. Prije dvije godine ljetovali smo na jednom grčkom otoku i bila je tako dobra atmosfera da smo doista uživali", počela je svoju priču na Redditu stanovita Marta.

Suprug je otišao ranije u sobu

"Međutim, jednom prilikom jeli smo neke sumnjive morske plodove i tijekom večeri suprug se žalio na grčeve. Već smo tada dobro popili, ali meni je baš bilo dobro na ugodnoj terasi uz sjajnu svirku pa sam mu rekla neka ide leći, a ja ću mu se pridružiti nakon još jednog pića."

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Ipak, nije baš išlo sve po planu, jer ne samo da nije je bilo jedno piće, već se Marta nije baš tako skoro pojavila u svojoj sobi.
"Mislim da sam baš pretjerala u piću, a sjećam se da su mi se ubacivala dva Grka, tražila me da odem s njima na još pokoju rundu, ali sam ih se uspjela nekako riješiti. Iako su bili zgodni i moram priznati da sam se malo uzbudila na samu pomisao što bi se moglo dogoditi da sam pristala. Shvatila sam da je krajnje vrijeme da krenem. Ušla sam u hotel, lift me odveo na treći kat, lijevi hodnik, soba točno u sredini s desna. Malo me alkohol ošamutio pa sam gledala samo u pod dok nisam došla do otškrinutih vrata. Nisam razmišljala zašto su otškrinuta vrata, i dalje sam u mislima imala onu dvojicu Grka pa sam ušavši u mračnu sobu odlučila iznenaditi supruga."

Možda vas zanima Evo kako nam se razlikuju ljubavni scenariji u tri različite životne dobi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Neke stvari u krevetu su joj bile čudne

I ta priča ne bi bila nimalo neobična da se nije dogodilo nešto sasvim nevjerojatno...
"Samo sam skinula sve sa sebe i legla na krevet. Na njemu sam napipavala dijelove tijela u potpunom mraku sve dok nisam naišla na onaj dio koji me zanimao. Bila sam baš malo crvcrnuta od alkohola i potpuno sam se prepustila. Neke stvari su mi bile čudne, naravno da jesu, saznat ćete uskoro i zašto. Nisam se obazirala, iako je on bio u potpunoj tišini, ja sam bila glasna i bilo je apsolutno čudesno."
Ali možda koju minutu nakon što je sve bilo gotovo Marti je u torbici zazvonio telefon. Pogledala je tko ju zove u ovo gluho doba noći, a na zaslonu - slika njezinog muža!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Muž se žalio na buku iz susjedne sobe

"Možete li zamisliti kakva je bila moja reakcija?! U šoku sam gledala u mobitel, potom sam telefonom osvijetila čovjeka koji je ležao uz mene. To nije bio moj muž! Bio je to neki nepoznati muškarac, koji je gledao u mene s nekim glupim smješkom. Potpuni horor! U mraku sam napipala odjeću, navukla ju na sebe, zgrabila torbicu i istrčala van."
Marta je očigledno pogriješila sobu i "utrčala" potpunom strancu te ga seksualno iskoristila. Stvarno priča za pamćenje.
"Zadihana sam ušla u svoju sobu, koja je bila odmah do ove, te mužu 'objasnila' da je bio toliko dobar bend da sam morala ostati do kraja. A on meni kaže 'nisam mogao zaspati od buke iz susjedne sobe, mislim da su bili prilično napaljeni naši susjedi.' Tu sam se skoro opet srušila u nesvijest!"

Možda vas zanima Koliko vremena treba muškarcu da se zaljubi, a koliko da izjavi ljubav? Velika je razlika... Rubrika Love&Sex Love&Sex
 
Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    da, a onda je svizac zamotao čokoladu