Love&Sex

Evo kako ćeš mu reći da bi rado spavala s drugima, a da ga potpuno ne slomiš...

  • Zapravo voliš svog partnera, ali čezneš za malo promjene i pustolovine. Dakle, otvorena veza je upravo ono što si želiš. Sada mu još moraš to predložiti – a to i nije baš jednostavna zadaća, zar ne?
  • Budi iskrena i uvjeri ga da mu ne želiš ništa loše, nego da jednostavno slušaš ono što želiš u dubini sebe
  • Ovih nekoliko savjeta pomoći će ti da kažeš partneru što želiš, a da ga ne povrijediš

Kad je netko dugo u vezi, onda se vremenom u nju uvuče svakodnevica i nerijetko se jedan od partnera zaželi promjene. Može se dogoditi i da oba žele nešto drugo, nešto novo. A to ne znači odmah da se mora raditi o nečemu lošem. Ponekad su jednostavno potrebe ono što sve dolazi u prvi plan. 

Ali kad se radi o otvorenoj vezi, onda je pitanje kako ćemo s jedne strane ostati vjerne sebi - tako da radimo što želimo, a s druge strane ne lažemo partneru. Ovih nekoliko savjeta pomoći će ti da kažeš partneru što želiš, a da ga ne povrijediš. 

via GIPHY

Reci mu direktno što želiš 

Nemoj okolišati nego mu direktno reci što misliš. Imate povjerenja jedno u drugoga – i to je već dovoljan razlog da se ne moraš bojati. Reci mu što misliš, zašto osjećaš to što osjećaš i što te je navelo na to što pomišljaš. Budi iskrena i uvjeri ga da mu ne želiš ništa loše, nego da jednostavno slušaš ono što želiš u dubini sebe. 

A možda je to nešto što ni on ne želi isključiti. 

Možda vas zanima Sasvim otvoreno: Muškarci pričaju o najvećim 'neugodnjacima' za vrijeme seksa Rubrika Love&Sex Love&Sex

Pokaži mu da si razmišljala o granicama i pravilima

Reci mu da to za tebe nije slobodna vožnja i da nećeš spavati sa svakom osobom koja ti stane na put. Naravno da ima granica koje nećeš i ne smiješ prekoračiti i pravila kojih se svatko treba držati. Ali, samo zato jer ti to znaš, to ne znači da on to razumije. Otvorena komunikacija je važna i ključ je sretne otvorene veze

via GIPHY

Objasni mu da to nije zbog njega 

Gotovo je sigurno da će se pitati je li to možda zato jer ga više ne voliš. Ili zato jer ne možeš više uživati u seksu s njim kao nekada. To je trenutak u kojem ga moraš uvjeriti da on nema veze s tim. Reci mu da ga i dalje voliš te da i dalje želiš spavati s njim. Seks i ljubav si ne moraju nužno odgovarati – upravo to mu moraš saopćiti. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0