Život

Iz osvete je zavela supruga najbolje prijateljice. I onda joj je to priznala...

  • Stanovita Sara podijelila je svoje nevjerojatno iskustvo u kojem je svojoj najboljoj prijateljici napravila nešto strašno
  • Bliske su još od studentskih dana, ali Sara nikad nije voljela Laurinog supruga, za kojeg je smatrala da je ženskaroš
  • Spavala je s njezinim mužem i potom odlučila sve priznati. Pročitajte kako je sve završilo...

Najljepše priče dolaze iz ženskih prijateljstava, ali, složit ćete se, i one najgore...Jednu takvu ispričala je anonimna žena na popularnoj internetskoj platformi Reddit, a brojni su se komentatori zgrozili dokud su neki ljudi spremni ići radi osvete. Naravno, ne ubrajamo tu teža kaznena djela, ali ova je priča možda i mogla imati upravo takav završetak...

Pod nadimkom Sara, žena je ispričala nevjerojatno iskustvo koje je proizašlo iz jedne obične - svađe. Ovako je išla njezina ispovijest:

"Poznajem Lauru još od fakulteta, odmah smo kliknule na prvoj godini i uvijek smo se držali skupa. Međutim, sve se promijenilo nakon što se ona zaljubila u Ronalda. Nikad mi se nije sviđao i često sam joj to suptilno davala do znanja. Ne otvoreno, već sam znala primijetiti kada nije bio dobar prema njoj. Bio je oduvijek ženskaroš i sumnjam da se taj poriv ugasio nakon što je prohodao s Laurom, čak niti nakon što su se vjenčali."

Sara je Lauru i dalje smatrala najboljom prijateljicom, ali su sve češće ulazile u konflikte i znalo je proći i po nekoliko tjedana da se ne čuju, a sve zbog nekih nesuglasica ili razmirica.

"Jednom prilikom izašle smo u većem ženskom društvu i Laura je počela prepričavati neke zgode s fakulteta u kojima se ismijavala nekim mojim dogodovštinama, čak i nekim frajerima s kojima sam bila kraće vrijeme. Jako mi je to zasmetalo, a pogotovo jer je cijelo vrijeme isticala sebe kao nekog tko me uvijek čuvao od loših frajera. Kao da ona nije završila u braku s jednim takvim. Nakon što smo nanizali nekoliko rundi, već sam bila pomalo pripita pa sam se ohrabrila i odbrusila joj nešto pred svima. Ustala sam se i krenula kući."

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Sara je bila bijesna. Najrađe bi joj kosu počupala tamo pred svima pa je smatrala da je najbolje da otiđe kući. Bilo je već gotovo pola noći, željela je samo pod tuš i u krevet, ali nakon što je izašla iz taksija, na ulici je nabasala na - Ronalda. Laurinog supruga.

"Pitao me gdje je ostatak ekipe, a kad sam mu rekla da oni neće baš tako skoro i da sam se ja naljutila na njegovu ženu, počeo se smijati. Vidio je da sam malo pripita i ponudio se da me otrpati do stana. Živjela sam sama, a u zgradi sam imala par sumnjivih tipova pa sam rado prihvatila. Pozvala sam ga na jednu brzinsko piće, prihvatio je..."

Možda vas zanima U kojim prigodama Hrvati najčešće varaju? Muškarci su nam otkrili čega se moraš najviše bojati Rubrika Love&Sex Love&Sex

U tom trenutku Sara je, kao što to svaka žena može bez greške detektirati, osjetila da Ronald pomalo koketira. Da se ponaša drukčije nego kad smo svi skupa.

"Njegove geste i teme koje je birao su vodil k tome da me pokuša malo ispipati, možda da vidi na što sam ja sve spremna. I u tom času kao da mi se nešto okrenulo u glavi. Sjetila sam se brojnih svađa i situacija s njegovom ženom, pogotovo ove od maloprije. I tu sam prelomila. Odlučila sam se malo zabaviti, djelomično iz osvete, a djelomično jer sam htjela potvrditi ono sve što sam mislila za Ronalda."

Sara mu je natočila još jedno piće i diskretno mu se približila dok su pričali o nekim studentskim avanturama. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Rekla sam mu da mi je oduvijek bio napet. On je isto rekao i za mene. Nekako spontano smo se primili za ruke, jedno je vodilo drugom...i završili smo u krevetu. Bilo je dosta intenzivno. Kratko i slatko. Postigal sam sve što sam željela. Ispratila sam Ronalda, dogovorili smo se da se ovo nikada nije dogodilo.

No, sutra kad se Sara otrijeznila i kad je shvatila što je napravila, a ponajviše kad je vidjela što je Laurin muž u stanju napraviti, odlučila se na - "harakiri". Pozvala je Lauru na kavu i sve joj je ipričala.

"Očekivano, Laura je dobila živčani slom. Pljusnula mi je šamarčinu, prevrnula sve sa stola i odjurila iz stana. Nikad mi se više nakon toga nije javila. Javio mi se zapravo tek Ronald porukom. Pisalo je 'Razvodimo se. Ne mogu vjerovati da si takva drolja. Marš u tri ...' Barem mi je bilo lakše jer sam znala da je bar nešto dobro proizašlo iz ove priče..."

Možda vas zanima Ovi znakovi nikada ne varaju svoje partnere - je li i tvoj dragi među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

  

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0