Život

Domaći frajer ponudio uslugu ''lažnog dečka' za Valentinovo', a djevojke ga uništile u komentarima

  • Dečko je u grupi ponudio ''usluge lažnog dečka''
  • Nismo sigurni je li se šalio, ali čak je i sama šala, priznajmo si, pomalo je neprimjerena
  • Osim što je neprimjerena i zastarjela, ova usluga je i skupa 

Studentske Facebook grupe definitivno su posebna vrsta grupa u kojoj uvijek ima prostora za zezanciju, zabavne prijedloge, ali i kojekakve bizarne upite. Ili oglase, u ovom slučaju. Jučer je, naime, jedan mladi frajer procijenio kako njegove kolegice nužno trebaju dečka ovog Valentinova pa je odlučio napraviti poslovnu strategiju. 

<

Odlučio je ponuditi uslugu ''lažnog dečka'' pa je sastavio cijeli popis usluga i naznačio pripadajuće cijene. Nažalost, čini se da mu nitko nije rekao da Valentinovo doista nije presudan događaj u ženskom životu? I da ne želi baš svaka cura princa na bijelom konju tako jako da ga i lažira? No, pogledajmo prvo mali popis koji je sastavio...

 | Autor: Facebook Screenshot Facebook Screenshot

Ovaj dečko snažno vjeruje da može impresionirati tvoje prijateljice i potaknuti govorkanja. Osim toga, definitivno je svjestan svoje vrijednosti. Za sebe koristi visoke epitete, a jedini uvjet mu je da djevojka bude punoljetna. Nadalje, poljubac mu košta 50 kn i još moraš platiti sve što pojede na potencijalnoj večeri. A tko zna koliko može pojesti! A tek ostali uvjeti. 

Nismo sigurni šali li se ovaj dečko. Ironizira li i on zapravo Valentinov? čak i da jest, šala mu je stvarno čudna. Ma otkada je to jedna žena za dobru večeru, dobar koncert ili bilo koju vrstu dobre zabave ikada trebala lažnu emociju i lažnog frajera? Koji je usput - skup! Moramo li uopće dodati da su ga kolegice u komentarima poprilično oprale? ''Ovakva prilika se ne propušta.'' - neke su bile ironične i tagirale frendice. Neke od njih upozorile su ga i na to da se bez računa ne računa.   | Autor: Facebook Screenshot Facebook Screenshot

''Treba čovjek edukaciju.'' - poručio je i jedan student, a drugi je zaključio da nikome nije smiješno. S obzirom na komentare, čini se da ova poslovna ideja ostaje bez velikog odaziva. A dečku želimo da do iduće godine razradi pametniju strategiju jer publike za ovaj posao baš nema.

Photo: Facebook Screenshot

Komentari 0