Love&Sex

'Suprug me napustio dok sam kuhala ručak. Otišao je drugoj ženi..."

  • Darcie Mueller doživjela je bračni brodolom i to u trenutku kad ga je najmanje očekivala
  • Dala je otkaz, preselili su u novi grad i s malenom kćerkicom tek uselili u novu kuću kad joj je rekao da - odlazi svojoj djevojci
  • Nakon osam godina braka i bez da je primijetila da je vara, Darcie se svijet srušio u samo jednoj sekundi

Ljubavne priče nažalost nemaju uvijek sretan kraj. Zna to i Darcie Mueller koja je za Cosmopolitan podijelila svoj bračni brodolom. 

Dok je ona bila usredotočena na osnivanje obitelji, njezin je suprug, rekla je, bio usredotočen na drugu ženuNakon osam godina braka samo je ušetao u kuhinju i najavio joj svoj odlazak.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Pripremala sam ručak svojoj dvogodišnjoj kćerkici i razmišljala o listi za kupovinu kad je moj suprug ušao i rekao da odlazi. Upitala sam ga kamo ide i može li sa sobom ponijeti popis. Rekao je: "Ne, ostavljam te", započela je Darcie prepričavati ovu neobičnu situaciju. "Počela sam se smijati i rekla da mora pričekati dok ne završi s uređivanjem vrta jer nam sljedeći dan dolaze prijatelji i željela sam vani napraviti roštilj. Pogledao me i rekao: "Neću biti ovdje sutra. Spakirao sam se i selim se svojoj djevojci."

Darcie je ostala u šoku. Prisjetila se života godinu dana ranije, prije nego je ova bomba sletjela u njezin život. Njihova je djevojčica imala tri mjeseca kad je njezin suprug saznao da će izgubiti posao.Nekoliko je mjeseci bio nezaposlen, a zatim je dobio novi posao do kojeg su mu trebala tri sata vožnje. Ne znajući hoće li mu se ponuditi nova prilika, odlučili su se preseliti.

Možda vas zanima Hoće li drugi brak trajati dulje od prvoga? Imamo odgovor na to, kao i najčešće razloge razvoda Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Dala sam otkaz i našu smo kuću odlučili prodati, ostajući pozitivni i gledajući na sve kao na fantastičnu avanturu. Preseljenje i prilagodba trajali su godinu dana i bilo je teško. Živjeli smo u jednosobnom stanu i žonglirali hipotekom i stanarinom", prisjetila se Darcie. Nakon što su se prilagodili novim poslovima, vrtiću i zajednici te prodali kuću, počeli  su stvarati nove prijatelje i preselili su u dom s tri sobe u predgrađu idealnom za obitelji.

"Šest mjeseci kasnije suprug mi je bacio tu bombu i iselio iz kuće, bez upozorenja i rasprava. Jesu li postojali znakovi da me vara? Možda. Puno je vremena provodio pred računalom, ali on je bio programer pa to nije bilo čudno. Naš seksualni život bio je rjeđi, ali kraj malog djeteta i selidbe, čiji ne bi? Ako ih je bilo, znakovi su bili suptilni i bila sam prezaposlena da ih primijetim", rekla je Darcie.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram S vremenom joj je postalo jasno da je on imao aferu cijelo vrijeme tijekom selidbe. "Kakav to muž seli cijelu obitelj samo da bi ih za nekoliko mjeseci napustio? Njegova izdaja bila je toliko bolna da sam odmah znala da nema natrag. Preko noći sam postala samohrana majka s hipotekom koju si nisam mogla priuštiti. Fokusirala sam se na kćer i obećala joj da ću učiniti najbolje što mogu", odlučila je Darcie.

Polako se mirila sa stvarnošću, plakala je noću, a danju radila. Svima je počela govoriti istinu, da ju je suprug napustio i da se rastaju. I svaki put kad bi ih izgovorila, te su riječi nad njom imale sve manju moć. Shvatila je i da nije sama. Susjeda joj pomogla prodati kuću, a ostali su se uključili u čuvanje njezine djevojčice dok im je ona tražila novi dom. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Rastava je bila gotova za godinu dana, a dotad smo mi imale novi život. Još ne vjerujem da se to dogodilo prije 15 godina. Na kraju je sve to i bila nevjerojatna avantura na kojoj sam stekla prijatelje za cijeli život.

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

Sad sam već deset godina u sretnom braku, moja kći ima 17 godina i jako sam ponosna. Ona je bila moj oslonac i moje svjetlo", prisjetila se Darcie svog teškog razdoblja koje se na kraju ipak pretvorilo u divnu priču.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0