Love&Sex

6 vrućih seksualnih položaja - za početnike

Svejedno jesi li nova u seksu ili uvijek pribjegavaši jednom te istom položaju, imaj na umu da tamo vani postoji cijeli svijet seksualnih položaja za iskušati!

Ne moraš imati nevjerojatne akrobatske sposobnosti da malo „podgriješ“ stvari u krevetu. Postoji mnogo osnovnih seksualnih položaja u kojima ćeš osjećati svašta, ali ni u kom slučaju dosadu! 

Misionarski položaj 

Kako se izvodi: u ovom položaju ležiš na leđima dok tvoj partner leži licem prema tebi i na tebi te prodire u tebe. 

Zašto je to sjajno: pravi klasik, misionarski položaj je sjajan početnički položaj. Jednostavan je te iznenađujuće svestran - možeš napraviti manje promjene, poput širenja i skupljanja nogu, dizanja nogu, možeš si podmetnuti jastuk pod donji dio leđa…

Kaubojka 

Kako se izvodi: klekni iznad svog partnera, „sjedni na njega“ te klizi gore-dolje bedrima. Možeš malo smanjiti težinu na njegovu zdjelicu tako da se nagneš prema nazad i podupireš se na njegovim bedrima. 

Zašto je to sjajno: u ovom položaju imaš kontrolu nad brzinom i intenzitetom. Također možeš promijeniti stvari širenjem koljena ili približavanjem njegovom tijelu.   

Pomagač kaubojke

Kako se izvodi: ovo je malo modificirana kaubojka. Počni kao i kod klasične kaubojke, ali tvoj partner ti pomaže podupirući dio tvoje težine tako da te uhvati za bokove ili bedra dok se svaki puta podiže ususret svakom tvom pokretu. 

Zašto je to sjajno: ovaj seksualni položaj stavlja manje stresa na noge, što olakšava postizanje vrhunca. Osim toga, kad si na muškarcu, kontroliraš kretanje i intenzitet, pa možeš odgađati njegov vrhunac. Pokušaj se prebacivati između plitkih i dubokih potisaka da vidiš koliko to drugačije stimulira vaginu i klitoris.   

Možda vas zanima Stručnjaci za seks tvrde: ovo su tri najbolje seks-poze za većinu ljudi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Žlica 

Kako se izvodi: oboje ležite na boku, okrenuti u istom smjeru. Lagano saviješ koljena dok tvoj partner ulazi u tebe s leđa. 

Zašto je to sjajno: jednostavno nema boljeg položaja za jutarnji seks - jednostavna, ali učinkovita žlica, definitivno je položaj koji bi trebala imati na svom repertoaru. Omogućuje puno dodira, nevjerojatan kut prodiranja i puno milovanja. Osim toga, tvoj partner može lako doći do tvog klitorisa i dodatno ga stimulirati.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Bizet

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

Glačalo

Kako se izvodi: ovaj položaj je sličan klasičnom psećem. Jednostavno lezi licem prema dolje na krevet, noge ispruži te malo podigni bokove. Neka tvoj partner uđe u tebe iz tog položaja. 

Zašto je to sjajno: ovaj položaj omogućuje ti da se opustiš i uživaš. Također možeš pokušati zakretati kukove, stvoriti novi osjećaj za svog partnera. Bonus: on ima jednostavan pristup klitorisu (da, molim!).   

Možda vas zanima Kako do snažnog orgazma u misionarskom položaju Rubrika Love&Sex Love&Sex

Faceoff 

Kako se izvodi: tvoj partner sjedi na stolici ili rubu kreveta; sjedneš mu u krilo, licem okrenuta prema njemu. 

Zašto je to sjajno: u ovom si položaju nekako bliska i intimna s partnerom, što može biti nevjerojatno seksi. Osim toga, imaš kontrolu nad kutom i dubinom penetracije i pritiska. Da ne spominjemo kako sjedenje pomaže u očuvanju energije. Dok si u tom položaju, pokušaj istražiti tijelo svog partnera rukama. 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!