Love&Sex

Kako do snažnog orgazma u misionarskom položaju

Misionarski položaj nije uopće toliko loš kao što slovi. S nekoliko malih trikova lako možeš doživjeti gromoglasan orgazam

Zapravo, šteta je da misionarski položaj ima toliko loš imidž. A upravo je u fazi (seksualnog) upoznavanja s novim partnerom vrlo intenzivan – zbog puno tjelesne blizine. Vidjet ćeš: ako malo promijeniš „početni položaj“, lako možeš postići vrhunac. Želimo ti puno zabave pri isprobavanju. 

1. Malo stisni noge

Možda zvuči na prvu loptu kontraproduktivno, ali ima smisla: kad legne na tebe, stisni bokove umjesto da raširiš noge. Tako će se on osjećati većim, a ti užom. Ako još snažnije pritisneš stražnjicu na podlogu, promijenit će se kut prodiranja na vrlo uzbudljiv i intenzivan način. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Zamijenite pozicije

Da, dobro si pročitala. Lezi na partnera onako kako bi on na tebe u misionarskom položaju. I to ne odmah u „jahaći položaj“ na njega. Neka tvoje noge budu ispružene, a njegove lagano savinute i podignute. Uživaj u dominaciji i strasti koje ti pruža ova promjena perspektive. 

3. Uključi i neku seksualnu igračku 

Nove seksualne igračke su tako oblikovane da ti mogu pružiti sasvim nove doživljaje -  i to kad partner koristi igračku za vrijeme penetracije. Iznenadi ga – i veselite se zajedničkom isprobavanju. 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0