Love&Sex

Stručnjaci za seks tvrde: ovo su tri najbolje seks-poze za većinu ljudi

  • U nekim položajima u krevetu više uživaš, a u nekima manje?
  • Možda je vrijeme da probaš nešto novo…
  • Seks eksperti ti donose 3 seks poze u kjojiam većina ljudi uživa

Nije svaki položaj među plahtama za svakoga i sasvim je normalno da nam neki bolje odgovaraju, a neki su nam sasvim neudobni pa čak i mrski. Američki stručnjaci za seks otkrili su nakon dugogodišnjih istraživanja da su ova tri položaja apsolutno najbolja - za većinu ljudi, dakako. Iako ne treba generalizirati, nemamo što izgubiti ako ih isprobamo, zar ne? A sigurno ih neke od nas već često prakticiraju…

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Postrance 

U ovom položaju oba partnera leže na boku u položaju žlice (muškarac iza žene). Prednost: on može straga vaginalno, ali i analno, prodrijeti u partnericu. Pri tome klitoris ostaje slobodan te se može dodatno stimulirati. Kako bi položaj bio još intenzivniji, žena može saviti gornju nogu ili staviti jastuk ispod bokova. 

Možda vas zanima Kod žene su ove tri stvari muškarcima važnije od seksa. Puno važnije Rubrika Love&Sex Love&Sex

Pseći položaj 

Takozvani „doggy-položaj“ spada u apsolutne klasike – stručnjaci za seks ne ubrajaju ga bez razloga među favorite. U ovom položaju žena, ali i muškarac, imaju mogućnost odrediti intenzivnost i brzinu. Seksolozi imaju još jedan savjet: stavite ogledalo ispred kreveta kako biste se ti i partner mogli gledati u oči. To će dati dodatni „štih“. 

 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Sraz

Ovaj je položaj idealan ako je muškarac puno veći od žene. Razlika od misionarskog položaja: ona leži na leđima, a on kleči iznad nje. Kako bi vam bilo udobnije, stavi jastuk ispod stražnjice. Kut prodiranja u tom položaju snažno stimulira G-točku. 

Možda vas zanima Kad poželimo malo promjene (bez puno napora): 9 super poza za seks na stolcu Rubrika Love&Sex Love&Sex

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:

 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luxman

    Potpisujem !