Love&Sex

Kod žene su ove tri stvari muškarcima važnije od seksa. Puno važnije

  • Seks je za muškarce najvažnija stvar i jedina koja se broji i uvažava, zar ne? 
  • E, pa ispada da to nije istina! 
  • Ove stvari su im u vezi puno važnije – iznenadit će te koje 

Postoji famozna statistika: muškarci misle svakih sedam sekundi na seks. Naravno da je to glupost – pa ne bi se mogli koncentrirati na bilo što drugo da je to istina. Doduše, muškarci jako cijene seks, ali im nije najvažniji u vezi! Ako ove tri stvari nisu u redu, onda se ni uz jednu ženu na svijetu ne osjećaju dobro. 

1. Razumijevanje 

Muškarac želi da ga razumijemo u tome da je – muškarac. Njegove potrebe, razlozi za pokretanje, prioriteti, njegovi ideali: njegova partnerica treba poštovati i razumjeti njegovo ponašanje, čak i ako nije savršeno. Kako bi to uspjelo, on rado priča sa svojom dragom (da, on RAZGOVARA). Stari je klišej da muškarci izbjegavaju dugačke razgovore. Pitanje je samo koja je tema razgovora – na primjer, vrlo rado govore o svom poslu. Za vrijeme večere, na kauču, za vrijeme šetnje… i supervažno im je da partnerica pokaže zanimanje za to. 

Možda vas zanima Horoskop: u 2020. godini će se ovi horoskopski znakovi blisko povezati Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Potvrda 

Ovo je klišej koji je doista istinit: muškarci su stalno u potrazi za potvrdom – na poslu, u svakodnevici i u vezi. To ne znači da moramo stalno maziti partnera po glavi i govoriti: „Dobro si to napravio, tigre!“ Ne, radi se o tome da si međusobno dajemo potvrde u vezi. Za sitnice poput uspjelog jela, ali i bitne stvari poput majčinstva ili očinstva. I jednostavno ponekad reci: „Dragi, divim ti se kako sve uspijevaš!“ 

Možda vas zanima Važan savjet psihologa za svježe zaljubljene: S pravilom "jednom tjedno" tvoja će veza biti sretnija Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Povjerenje

Neutemeljene ljubomorne drame, nepovjerenje i pretpostavke… Ne postoji praktički ništa što muškarce više može izbaciti iz takta. Njima je važno povjerenje – a osobito kad netko ima povjerenja u njih. A sad smo opet kod teme potvrde. Ako imamo potpuno povjerenje u njega, time ćemo mu pokazati da ga smatramo dobrim muškarcem. A to je njemu jako važno. 
 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:

 

Photo: Alex Iby/Unsplash

Komentari 0