Love&Sex

Horoskop: u 2020. godini će se ovi horoskopski znakovi blisko povezati

  • Nova godina se bliži, a za šest horoskopskih parova bit će jako romantična 
  • Napokon će pronaći jedno drugoga te imaju dobre šanse za predivnu vezu 
  • Pogledaj o kojim kombinacijama horoskopskih znakova se radi 

2020. godina bit će prava godina ljubavi! Neke veze će se možda prekinuti, ali zato će nastati nove! Romantičnim pustolovinama i spontanoj ljubavnoj sreći ništa neće stajati na putu. I samci će doći na svoje te će se zaljubiti. Ovih šest horoskopskih parova će se povezati u Novoj…

1. Ovan + strijelac 

Ovan i strijelac čine zajedno nepobjedivi par. Radi se o dva vatrena znaka s temperamentom koji će svaku vezu učiniti uzbudljivom. Ovan ne sakriva svoje emocije. Otvoreno pokazuje što osjeća te se s time bolje nosi nego strijelac. I prema van će taj par djelovati sjajno. Oboje imaju stila te će privlačiti poglede okoline. Tajna formula ovog para: pažljivo slušati jedno drugoga te biti uvijek spreman na kompromis. 

2. Bik + rak 

Bik i rak će izvući najbolje jedno iz drugoga. Oboje su strastveni prema lijepim stvarima koje život nudi. Ovaj par ima dobre šanse pronaći se 2020. I rak i bik su senzibilni i brižni te će se brinuti jedno za drugoga. Kombinacija ovog zemljanog i vodenog znaka ne može biti bolja. 

3. Blizanci + ribe 

Kad se blizanci i ribe jednom pronađu, ništa ih više neće razdvojiti. Međutim, oba znaka trebaju određene pretpostavke kako bi veza bila OK. Oboje vole slobodu i puštaju da ih život nosi. Zajedno bi mogli proputovati svijet te sakupiti brojna sjajna iskustva. A 2020. je šansa za njihov susret jako velika. 

4. Lav + djevica 

Djevica i lav ne mogu biti različitiji. Dok je djevica suzdržanija i opreznija, lav je siguran i otvoren. Prema motu „suprotnosti se privlače“, njih dvoje mogu biti sjajan par. Ako se oboje otvore za vezu te će vjerovati jedno drugome, nastat će duboki osjećaji. Lav će pri tome pomoći djevici da bude samopouzdanija, a ona će njega naučiti da bude pažljiviji, strpljiviji i obazriviji. 

5. Vaga + vodenjak 

Ova dva zračna znaka predivno se nadopunjuju. Kao stvoreni su za ozbiljnu i trajnu vezu. Vaga i vodenjak privlače se međusobno te se brzo zaljube jedno u drugoga. Ovaj par ima puno zajedničkih crta i ako to oboje želi, zajedno mogu sve. Dok je vodenjak pun energije, vaga je nekako više diplomatski nastrojena. Ako se ovaj par sretne u novoj godini, nema više uzmaka. 

6. Škorpion + jarac 

Kombinacija škorpiona i jarca tvori par iz snova. Ako se pronađu u 2020., ostat će zajedno. Ravnoteža zajedničkih stvari i različitosti je kod njih ujednačena i harmonična, a ujedno i uzbudljiva. Podržavaju jedno drugoga te si vjeruju. Također im neće nedostajati strasti… 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!