Love&Sex

Kad poželimo malo promjene (bez puno napora): 9 super poza za seks na stolcu

  • Općenito je poznato gdje se ljudi najčešće seksaju – u krevetu! 
  • OK, to je bilo prelako pitanje. Međutim, gdje se mogu pronaći jednako udobne i uzbudljive alternative – to je već teže pitanje!
  • Naravno da ćemo ti pomoći pa ćemo ti predstaviti devet vrućih varijanti seksa na stolcu

Seks na stolcu izazov je na četiri noge – ruku na srce: nije laka zadaća (barem za početnike). Ima nekako malo mjesta na raspolaganju. Nema položaja u kojem se leži?! Osim toga, površina na kojoj se sjedi manje je udobna – i nemaš gdje nasloniti ruke. Hm, pa kako onda može biti zabavno?

Savjeti za seks na stolcu

• Odaberi stolac bez previše ukrasa ili detalja po sebi – najbolje jednostavan stolac bez naslona

• Pripremi površinu za sjedenje tako da nju staviš jastuk 

• Alternativno možete koristiti naslonjač, a oni najambiciozniji i ljubavnu ljuljačku 

Seks na stolcu: 9 položaja 

Stolac je spreman, a i tvoj ljubavnik također? Dakle, sjedi – seks! Evo devet varijanti za seks na stolcu…

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

1. Amazonka 

Za Amazonku tvoj ljubavnik prvo sjedne na stolac. Ti sjedneš u njegovo krilo okrenuta licem prema njemu. Lagano se nagni naprijed ili nazad – tvoj dragi može te pridržavati. Možeš staviti noge oko partnera ili na pod. Prednost ovog položaja: možete si gledati u oči – položaj je jako intiman i romantičan. 

2. Obrnuta Amazonka 

Slično kao kod prvog položaja, opet zauzmeš položaj u njegovom krilu, ali sada si leđima okrenuta prema njemu. Nagni se prema naprijed i slobodno se osloni na rub stola. Ti određuješ pokrete i tempo te intenzitet prodiranja. Prednost ovog položaja: tvoj dragi može ti stimulirati klitoris. 

3. Vulkanska groznica 

Ovaj položaj inspiriran je Kama Sutrom te je savršen za sve žene koje žele iskušati svoju gipkost. Stani ispred stolca, leđa okreni prema partneru, nagni se te rukama (podlakticama) osloni na stolac. Tvoj dragi može penetrirati i držati te za kukove. Prednost: može ti lako stimulirati G-točku. 

Možda vas zanima 6 tipičnih problema kod najugodnije seks poze - te brzo rješenje za svaki od njih Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Ljuljačka 

Kod ovog položaja će biti klimavo: on sjedne na stolac, ispruži jednu nogu, a drugu savije. Ti sjedneš na njega i okružiš ga nogama. Pričvrsti se za njega koliko god jako možeš. Zatim se tvoj partner ljulja naprijed-nazad. Dodatno te može uhvatiti za stražnjicu. 

5. Balansiranje 

Klekni na stolac te se nagni skroz prema naprijed – skupi se poput paketa. Tvoj partner neka ti priđe straga, uhvati za kukove te prodre u tebe. Oprez: kod ovog položaja potreban je balans.

6. Most 

Savršeno za sve koji imaju malo iskustva u jogi: tvoj partner neka sjedne na stolac, a ti se udobno smjesti u njegovo krilo – prsa na prsa. Uhvati se nogama za njegov trup te nagni koliko možeš uzduž njegovih nogu prema nazad. Stavi za svaki slučaj jastuk ispod glave kako ne bi udarila glavom o pod. Prednost ovog položaja: kut je idealan za duboku penetraciju te stimulaciju G-točke. 

7. Jahačica 

Ovaj položaj dobar je za trening tricepsa: tvoj dragi fino sjedne na pod s nogama ispod stolice. Ti čučneš iznad njega, držiš se za rub stolice te sjedneš na njega. Snagom ruku se pomiči naprijed-nazad. Određuješ tempo i intenzitet. 

Možda vas zanima Dlakavo međunožje, seks na daljinu i CFNM - ovo su najvrući seks-trendovi 2020. Rubrika Love&Sex Love&Sex

8. Wiener Auster 

Wiener Auster je položaj koji se obično izvodi na krevetu, ali funkcionira i na stolcu. Tvoj dragi sjedne na stolac, a ti se udobno smjestiš u njegovo krilo, prsa o prsa. Stavi mu svoje noge na ramena te se nagni prama nazad. Dok te drži za kukove može prodrijeti duboko u tebe. 

9. Oralni seks 

Naravno da je oralni seks na stolcu dobrodošla promjena klasičnom seksu u krevetu. Na primjer, sjedni s raširenim nogama na stolicu i neka te on oralno zadovoljava. Naravno, možeš mu vratiti uslugu tako da zamijenite mjesta. 

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0