Love&Sex

6 tipičnih problema kod najugodnije seks poze - te brzo rješenje za svaki od njih

  • Svejedno jesi li napaljena, umorna ili mamurna – misionarski položaj uvijek ide! 
  • Klasik među seksualnim položajima je jednostavan, ali nije bez prepreka
  • Otkrit ćemo ti šest najčešćih problema kod misionarskog položaja – te jednostavna rješenja 

To je prvi i vjerojatno posljednji položaj našeg (nadamo se) dugačkog seksualnog života: misionarski položaj. Ne slovi bez razloga kao evergreen u spavaćoj sobi – jednostavno se izvodi, superintiman je te otvoren za vruće nadogradnje. Međutim, usprkos mnogim dobrim razlozima, kod ovog položaja postoje mnoge prepreke. Otkrit ćemo ti šest najvećih problema kod misionarskog položaja te odmah dati odgovarajuća rješenja. 

Njegov penis je premalen 

Njegov ego je supervelik, ali zato je penis sićušan? Mikropenis je pravi izazov! Međutim, nije nemoguća misija: pokušaj s jastukom ili nečim sličnim ispod stražnjice. Promjenom kuta može dublje prodrijeti u tebe – tako da i ti nešto osjetiš. 

Možda vas zanima 5 ozbiljnih stvari koje bi žene iznad 30-te trebale znati o seksu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Njegov penis je prevelik 

Njegov penis je, u suprotnosti s prvim problemom, barem jednako velik kao i njegov ego? I to može biti problem kod misionarskog položaja. Neka sasvim polagano prodire i daj mu znak ako te boli. 

Nema stimulacije klitorisa

Većina žena doživi orgazam trljanjem klitorisa – a misionarski položaj nije baš poznat po stimulaciji istoga. Međutim, želiš ipak malo stimulacije za svoj klitoris? Onda povuci partnera bliže k sebi ili stavi ruku uz to na klitoris. To mnogi muškarci čak smatraju uzbudljivim! 

Ne voliš kontakt očima 

Neki parovi smatraju kako je jako romantično gledati se u oči za vrijeme seksa – a tebi je to neugodno? Nema veze! Potpuno je OK zatvoriti oči za vrijeme seksa. Još se malo ugrizi za usnu kako bi signalizirala svom dragom da uživaš. A kad kratko prije vrhunca otvoriš oči – to može biti superseksi! 

Nema osjećaj za pravi tempo 

U misionarskom položaju u pravilu muškarac određuje tempo i ritam. Međutim, nemaju svi muškarci takta. Neki su prebrzi, neki previše spori – a to može biti prilično naporno za ženu ispod. Rješenje: primi ga za kukove i čvrsto okruži nogama te mu svojim pokretima odredi željeni ritam. 

Ne znaš kuda bi s nogama 

Ni jedna žena ne želi ležati ispod muškarca poput morske zvijezde – to je sve, samo ne seksi! Za više akcije uključi noge u igru. Međutim, kuda s njima? Okružiti ga nogama, raširiti ih skroz, podignuti iznad glave… kako će to izgledati?! Smiri se: kod seksa nema bodova za umjetnički dojam. Radije se fokusiraj na ono što se događa među tvojim nogama te iskoristi pokrete nogu za snažniji intenzitet penetracije. Isprobaj u kojem položaju (nogu) osjećaj naviše uzbuđenja. 

Možda vas zanima 7 zanimljivih stvari koje bi vrijedilo isprobati u seksu dok smo još fit Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0