Love&Sex

Dlakavo međunožje, seks na daljinu i CFNM - ovo su najvrući seks-trendovi 2020.

  • S novom godinom dolazi do mnogih promjena, odnosno do novih trendova – pa tako i u seksu
  • Karezza, CFNM i Pubic Pride – samo su neki od seks-trendova koji nas očekuju ove godine
  • Otkrit ćemo ti koji nas sve to seks-trendovi očekuju ove godine

Godina 2020. nije više šala i nema više vremena za diskusije: već sada živimo u budućnosti! Stoga ćemo ti otkriti što nas očekuje ne polju strasti i seksualnosti ove godine…

1. Mindful seks 

Kod ovog trenda je riječ o tome da se seks doživljava što je moguće više svjesno i intenzivno. Tantra-joga, tantrički seks, meditacija – sve to mogu biti elementi koji će nas kod „mindful seksa“ ubaciti u pravo raspoloženje te nam poboljšati osjećaj prema vlastitom tijelu te zadovoljstvu. Slično kao kod polaganog seksa, mindful seks je očito odgovor na preveliku ponudu, hektiku i brzinu kojom živimo te je izraz čežnje za spokojem i opuštanjem. 

2. Karezza 

Karezza nije nešto najnovije, ali je sve omiljenije – i sigurno će se trend nastaviti i ove godine. Dakle, muškarac mora pri tome potisnuti orgazam (ako je ikako moguće) kako bi blizina i intimnost bili u prvom planu za vrijeme seksa – a ne puko zadovoljavanje. OK je i ako nema vrhunca. 

3. CFNM 

Kome je pun nos trenutaka u dvoje i intimnosti kod seksa, u 2020. sigurno neće biti sam. CFNM-zabave („Clothed Female Naked Male“ – „Odjevena žena gol muškarac“) su tulumi koji su sve omiljeniji kod swingera – i očito golicaju znatiželju sve većeg broja ljudi. Naravno da na takvim zabavama gotovo pa nema pravila: grupni seks, voajerizam, SM – sve ide, a i ne mora. Seksualne slobode će u 2020. biti sve omiljenije. 

Možda vas zanima 7 zanimljivih stvari koje bi vrijedilo isprobati u seksu dok smo još fit Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Long-distance seksualne igračke 

Na sreću postoje ljudi koji će se potruditi da u ljubavi i seksu profitiramo od tehničkog napretka. Trgovac seks-igračkama „We-Vibe“ već duže vrijeme nudi proizvode kojima se može daljinski upravljati putem aplikacije – čak i na velike daljine (s kontinenta na kontinent). Dakle, ako netko ima vezu na daljinu, neće se morati odreći zajedničkih strastvenih trenutaka s partnerom u 2020. 

5. Pametno samozadovoljavanje 

Ruku na srce, upravljanje modernim vibratorima je već prilično lagano i ugodno. Međutim, u 2020. godini otići će se korak dalje, odnosno jednostavnije: između ostaloga, „We-Vibe“ nudi seks-igračke sa „Squeeze Remote“ – dakle, s daljinskim upravljanjem koje reagira na pritisak rukom. Zanimljivo…

6. Pubic-Pride 

Pubic-Pride (skraćeno od „Pubic hair pride, u prijevodu: „Ponosna na stidne dlake“) slavi naše vagine u prirodnom stanju: s dlakama! Ono što se prije nekoliko godina smatralo nenjegovanim i ružnim, danas je sasvim OK te u trendu. Naravno da i dalje možemo po želji njegovati izgled svog međunožja te raditi što želimo – ali ako ne radiš ništa, bit ćeš ove godine u trendu.   

Možda vas zanima 6 tipičnih problema kod najugodnije seks poze - te brzo rješenje za svaki od njih Rubrika Love&Sex Love&Sex

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

 

 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!