Love&Sex

11 stvari koje nemaju što raditi u vagini (a ipak tamo zalutaju)

Postoje brojne otkvačene priče o nevjerojatnim stvarima pronađenima u vagini…

Sigurno si i ti čula barem jednu priču u tome kako je neka žena završila na hitnoj jer joj je u vagini zapela neka totalno čudna stvar? Neke od tih priča sigurno su izmišljene – ali neke su sigurno i istinite i dobar su pokazatelj što sve treba držati dalje od vagine…

1. Para 

Navodno „parna kupka za vaginu“ potječe iz Koreje, a radi se tako da skineš donje rublje te 20-ak minuta gola čučiš iznad lavora punog kipuće vode pomiješane s eteričnim uljima i terapeutskim biljem. Mnoge parne kupelji diljem svijeta nude razne „udobnije“ verzije s posebnim udobnim stolicama na kojim se možeš opustiti dok ti para šišti između nogu. Ali, radije se drži podalje od toga! Intenzivne arome mogu uzrokovati iritacije, a para opekline.

2. Ulje čajevca 

U ulju čajevca ponekad se kriju dodatne kemijske tvari koje mogu dovesti do iritacije kože genitalnog područja. Stoga se preporučuje koristiti maslinovo, bademovo i kokosovo ulje. 

3. Umak od čokolade i šlag 

Čokolada sadrži puno šećera, što može promijeniti pH-vrijednost vagine. Ako netko baš želi eksperimentirati sa šlagom i umakom od čokolade, onda neka ih nanosi samo na površinu i naokolo – nikako ne dublje. 

Možda vas zanima 10 stvari koje muškarci žele znati o vagini - a ne usude se pitati! Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Vazelin 

Legendarno sredstvo za „podmazivanje“ zapravo uopće nije toliko jeftinija i dobra alternativa lubrikantima. Naime, proizvodi se od nafte, pa može izazvati neželjene reakcije. 

5. Voće i povrće 

Voće i povrće često se tretira raznim pesticidima, a oni mogu izazvati iritacije i upale u vagini. Ako ipak posegneš za starim dobrim krastavcem, prije ga temeljito operi. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

6. Sve što je prije dodirivalo tvoj anus 

Sve što je bilo u doticaju s tvojim stražnjim otvorom može prenijeti fekalne bakterije na tvoje genitalno područje, a to može uzrokovati neugodne gljivične infekcije. 

Možda vas zanima Povjerljivo: 7 stvari koje je dobro znati o ženskoj masturbaciji Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Oštri predmeti 

Vagina je izuzetno osjetljiva i lako mogu nastati ozljede. 

8. Drška od četke 

Kao što smo već napisali u prethodnoj točki, vagina je jako, jako osjetljiva i podložna ozljedama. Gruba drška četke nema što raditi u njoj. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

9. Tamponi natopljeni alkoholom 

Bilo je više izvješća o ženama koje su tampon natopile votkom pa stavile u vaginu. Navodno zato jer se tako brzo opiju. Ali, preporuka je da to nikako ne pokušavaš. 

10. Sjajni kamenčići 

Vajazzling-trend se pojavio i nekako se održava u posljednji pet godina. Sjajni kamenčići koji se kod vajazzlinga lijepe oko vagine lako mogu zalutati u genitalno područje. 

Možda vas zanima Zašto je vagina više cool od bilo kojeg penisa Rubrika Life&style Life&style

11. Električna četkica za zube 

Ako se netko pali na vibracije četkice za zube, radije neka je drži na klitorisu, odnosno ne stavlja je u sebe. Zapravo, još bolje bi bilo da si jednostavno nabavi vibrator. 

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar interes14

    interes14

    Istina je da, osim umjetnog penisa i pravog penisa, ničem drugom nema mjesta u njoj. To je očito da žena ili cura ima neugodu ili strah prema muškarcu ili pravom penisu, barem tako mislim
  • vilim

    Jebenu pičku treba dobro napuniti spermom a ne ju koristiti kao odlagalište suvišni stvari u kući !!..