Love&Sex

10 stvari koje muškarci žele znati o vagini - a ne usude se pitati!

Oni imaju pitanja, mi imamo odgovore. Sve u svrhu što boljeg međusobnog razumijevanja, naravno...

Većina muškaraca razumije vagine u onom fizičkom smislu. Osnovnu anatomiju smo svi učili još u osnovnoj školi. Oni razumiju kako "stvari" funkcioniraju i odakle dolaze djeca. Ali osim osnovnih stvari, muškarci imaju jako puno "neugodnih" pitanja o vaginama, na koje nije tako lako dobiti odgovor. Što muškarci misle o vaginama nekad nas stvarno zna nasmijati...

Možda vas zanima Seksaš li se možda premalo? I što se onda događa s tvojim tijelom? Rubrika Life&style Life&style

"Koliko brzo primijetite da ste dobile menstruaciju?"

Čak su i oni svjesni da je odgovor na ovo pitanje različit kod svake žene. Zanima ih događa li se brzo poput vodopada ili malo-po-malo. I je li isto svakog mjeseca? Imati mjesečnicu je nešto što muškarci nikako ne mogu zamisliti pa samim time na ovom području imaju i najviše neodgovorenih pitanja. 

"Koje je fora s onim iscjetkom?"

Kad smo kod tematike omraženih tekućina koje završavaju u našim gaćicama i iscjedak je nešto oko čega muškarci imaju upitnike iznad glave. Iako im spolne izlučevine svakako nisu stran pojam, muškarci općenito misle da mi možemo kontrolirati iscjedak i da on uvijek dolazi s točno određenim razlogom. Oh, da bar...

"Koliko se često 'igrate' same sa sobom?"

S obzirom na to da su dečki ti koji su gotovo nesvjesno stalno aktivni sa svojim rukama, nejasno im je zašto situacija nije obrnuta. Štoviše, muškarci misle da žene generalno jako malo masturbiraju. 

"Je l' brijanje 'tamo dolje' vama jednako stresno kao i nama?" 

Iako su naši najosjetljiviji dijelovi s unutarnje strane, brijanje i depiliranje intimnih dijelova sve nas jednako plaši i točka.

Možda vas zanima U životu imamo samo 3 ljubavi - i to pazi koje! Rubrika Love&Sex Love&Sex

"Je li stvarno moguće tek tako doživjeti orgazam tijekom dana?" 

Brojna istraživanja i urbane legende kažu kako žene mogu doživjeti orgazam od uskih traperica, dugog treninga i jahanja. Kako je to? Iskreno, ne znamo.

"Kakav je kod vas osjećaj orgazma?"

Ah, dečki, kako vam to opisati? I, samo da znate, i nas zanima kakav je osjećaj seksa kod suprotnog spola.

"Piškite li vi manje zato što morate sjediti?"

Muškarcima se način na koji žene mokre čini suviše kompliciran da bi stalno išli na wc. Nažalost, neke od nas idu na toalet i po deset puta dnevno pa nismo sigurne ima li sjedenje ili stajanje ikakve veze. 

"Znate li uopće vi same sve dijelove vagine?"

Muškarcima se vagina čini ekstremno složena i komplicirana. Što i je. Ali zato je tako posebna...

"Squirting. Mit ili stvarnost?"

Pitanje svih pitanja. Ženska orgazmička ejakulacija i vječna muška nedoumica - jesmo li ovo izmislile ili ne? Da ostane tajna ili...?

"Je li odlazak ginekologu strašan kako se nama čini?"

Muškarcima je pojam ginekologa užasan. Poseban doktor zadužen samo za TAJ dio. Užas! Međutim, gotovo svaka žena na svijetu će se nasmijati na ovo pitanje, jer sve znamo da nas zubari i dalje plaše više od ginekologa. 

Photo: Getty Images

Komentari 0