Love&Sex 23. svibnja 2018.

Povjerljivo: 7 stvari koje je dobro znati o ženskoj masturbaciji

Thinkstock.

Za dobar orgazam ponekad trebamo tek same sebe…

Dugo si bez partnera, ali ne i seksualne želje? Normalno je da imaš potrebu za seksom, ali loše je ako tu želju konstantno sputavaš. Samozadovoljavanje nije sramota – i (gotovo) svi to rade (i oni u vezi), premda neće priznati i o tome se ne priča. Osim što nam pomaže da prepoznamo svoje seksualne potrebe, pomaže nam i da se riješimo nekih seksualnih tabua.
#letstalkaboutsex - otkrivamo još sedam blagodati masturbacije…

1. Nikome ne moraš davati upute 

„A sad malo desno, više desno! Gore, gore! Ne tako čvrsto, ali malo brže!“ – takve i slične upute možeš slobodno zaboraviti – jer sama određuješ ritam, istražuješ se i konačnici saznaš što, kako i gdje ti najviše odgovara. Ili si još pojednostavniš pa sve to prepustiš svojoj omiljenoj seks igračkici.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Vibrator LELO Gigi 2 (za razliku od većine frajera) zna pronaći tvoju G-točku

 

2. Ne moraš biti savršeno obrijana 

Imaš dlačice tamo dolje? Koga briga! 

3. Dobro ti je čak i kad si umorna 

Današnje moderne žene često kažu da su preumorne za seks ili nisu zadovoljne svojim izgledom (zbog nedostižnih i nemogućih zadanih ideala ljepote). Međutim, što se tiče umora, kad samo pomisliš na seks, počet ćeš se lagano opuštati, a mozak počne lučiti dopamin, koji pak pruža osjećaj zadovoljstva. Za vrijeme seksualne aktivnosti luči se endorfin koji nas opušta… 

4. …pa ćeš nakon orgazma lakše zaspati! 
 

5. Možeš misliti na sve - i svakoga – što te napaljuje 

…i ne moraš se bojati da ćeš izreći pogrešno ime.  

6. Možeš masturbaciju povezati s tuširanjem 

Naime, mlaz mlake vode može biti jako, jako stimulativan. 

7. Nakon toga sjajiš 

Ne, nema tog make-upa koji može dočarati sjaj na licu nakon dobrog orgazma… Nemoguće ga je odglumiti – kao i orgazam za vrijeme samozadovoljavanja. 

P.S. Jesi li ispunila #letstalkaboutsex anketu? Ispuni, zabavi se i osvoji super nagradu!

 | Autor:

  • Avatar cvijetko

    cvijetko

    ja mojoj tupim kako joj je najbolje masturbacija, a još bolje da koristi umjetnog. Pitala me zašto, a moj odgovor je bio: taj se ne žali, ne prigovara, ne smrdi na pivo, ne buni se, uvijek spreman za akciju, nije ... prikaži još!