Life&style

Jamie Oliver traži ljude koji često naručuju hranu iz dostave za svoj novi televizijski show

  • Nakon poslovnog kraha i bankrota, slavni kuhar Jamie Oliver vraća se na male ekrane i pokreće novu emisiju
  • "Goli kuhar" najavio je kulinarski show u kojem traži osobe koje obožavaju dostavu te nisu vješti kuhari
  • Premda prevladavaju na društvenim mrežama pozitivni komentari, dio komentatora proziva ga zbog prozivanja onih koji naručuju, a ne spremaju vlastitu hranu

Obožavaš naručivati hranu iz dostave? Ako je odgovor potvrdan onda si prvi kandidat za novi televizijski show poznatog kuhara Jamiea Olivera. Britanski "Goli kuhar" o novom projektu progovorio je na Instagramu gdje je napisao sljedeće: "„Ekipa radim na novoj TV emisiji i tražim ljude koji obožavaju hranu, ali skloni su naručivati iz restorana. Želim da se prestaju oslanjati na to te je pravo vrijeme da nauče kuhati za sebe."

Možda vas zanima Ove namirnice nemaju što raditi u mikrovalnoj pećnici - može biti opasno po zdravlje Rubrika Life&style Life&style

Pozvao je svoje pratioce da mu se jave sami ili da prijave člana svoje obitelji, poznanika ili prijatelja koji je "ovisan o dostavama i nesposoban spremiti vlastiti obrok." U ispunjavanju obrasca valja ispuniti opće podatke, ali i odgovoriti na osobna pitanja o vlastitim prehrambenim navikama. Tako Jamiea zanima koji je vaš najdraži obrok, koja vam je najdraža hrana, kako biste ocijenile vlastite sposobnosti kuhanja te u kojim segmentima biste voljeli popraviti svoje kulinarske vještine. Nažalost, prijaviti se mogu samo osobe koje imaju boravište u Velikoj Britaniji, ali moramo priznati kako se ovaj show radujemo gledati na malim ekranima.

Možda vas zanima 4 najčešća razloga zašto ti ne uspijeva fino skuhati rižu Rubrika Life&style Life&style

Dio obožavatelja je oduševljen...

I nismo jedine! Internet su preplavili komentari oduševljenih obožavatelja koji jedva čekaju vidjeti Jamiea u novoj televizijskoj ulozi. Među komentatorima objave našli su se oni koji su zainteresirani za prijavu u show pa je tako jedna zabrinuta majka napisala: "Ja sam samohrani roditelj 16-godišnjaku i 10-godišnjaku. Nikad neće jesti istu stvar i ponekad se borim da pronađem vremena kako bi osmislia ukusan obrok te da on pritom bude zdrav. Trebam pomoć.", dok je druga napisala: "Mogu li prijaviti svog supruga, on želi znati kuhati i također uživati u raznovrsnoj hrani, ali još se u dobi od 45 godina bori s novim stvarima i što s njima raditi."

...a dio mu nije zaboravio grijehe iz prošlosti

Kako svaka priča ima dvije strane, među komentarima su se našli i oni koji nisu bili oduševljeni konceptom nove emisije. Tako je jedan od komentatora napisao iduće: "Nisam ti još oprostio što su zbog tebe ukinuli "Turkey Twizzler", a sada si se okomio na dostavu. Ako netko ima novaca i voli to, ne znam zašto bi to bilo nešto loše." U prvom dijelu svoga komentara, Jamiejev kritičar osvrnuo se na događaj iz 2009. godine kada je nakon kuhareva javnog izlaganja o njegovoj štetnosti iz školskih jelovnika ukinuta smrznuta zavijena pohana puretina poznata kao "Turkey Twizzlers". Premda nezdrav, mnogima je ovaj brzi obrok bio omiljen te sve do danas slavnog kuhara krive za njegovo ukidanje. Svojevremeno su roditelji ogorčenih učenika pisali peticije, a ona iz 2018. godine je u samo jednom danu skupila 15.000 potpisa. Ipak, omiljeno dječje jelo još uvijek nije vraćeno na školske jelovnike.

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA


Photo: Instagram/Getty

Komentari 0