Love&Sex

Afrodizijaci doista postoje: ovih 5 sorti voća pobrinut će se za bolji seksualni život

  • Ovo voće ima „ono nešto“ u sebi! Osim što je ukusno i zdravo, pobrinut će se za više zabave u krevetu
  • Sastojci iz voća djeluju na različite načine: neki jačaju libido, neke daju energiju, neke stimuliraju prostatu...
  • Nije bez veze nar bio omiljena hrana božice ljubavi Afrodite, a ne treba zaobići ni bananu

Želiš novi polet u svom ljubavnom životu? Onda za predigru pojedi s partnerom zdjelu voćne salate! Mnogi vitamini koje sadrži voće djeluju na libido i poboljšavaju seks. Naravno da još mnogo faktora utječe na naš seksualni život. Zna se tako da za žene seks s godinama postaje sve bolji, no želiš li još kojeg pomagača iz hladnjaka, ovo voće ima afrodizijački učinak: 

1. Jagode 

Tvari koje sadrže jagode djeluju na strast u krevetu. Razlog tome su velike količine vitamina C i cinka koje jačaju libido. Osim što su jagode dobre za ljubavni život, štite i od spontanog pobačaja.

 

2. Citrusni plodovi 

Konzumacijom naranči, limuna ili grejpa prvenstveno će profitirati muškarci. Citrusni plodovi bogati su vitaminom C te poboljšavaju kvalitetu spermija. 

3. Smokve 

Ovo voće je jedno od najpoznatijih afrodizijaka Orijenta te je idealno za jačanje libida. Smokve sadrže balastne tvari koje su dobre za zdravlje srca, zasićuju nas te ne izazivaju nadutost. Osim toga sadrže i puno vitalizirajućih tvari (na primjer fosfor). 

4. Nar

Šipak nije bez razloga bio omiljeno voće boginje ljubavi Afrodite. To je voće simbol strastvenosti i plodnosti. Već iz tog razloga isplati se jesti ukusne koštice. Šipak sadrži estron koji pozitivno djeluje na libido. 

Možda vas zanima Jabuka na dan tjera doktora van. Sad kažu da je zaslužna i za bolji seks Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Banane 

Osim što banana podsjeća na falusni simbol, tvari koje sadrži to voće djeluju pozitivno na seksualne hormone muškarca. Osim toga, banane sadrže puno magnezija koji stimulira prostatu. 

via GIPHY

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0