Life&style

Znaš li gdje su danas glumci iz popularne serije 'Inspektor Rexa'? Prošlo je 17 godina od zadnje epizode

  • Premda je od snimanja posljednje sezone austrijske inačice serije 'Inspektor Rex' prošlo 17 godina, u njezinim reprizama možemo uživati i dalje
  • Ova obožavana serija pratila je dogodovštine policijskog psa Rexa u Beču punih deset godina, a zbog velike popularnosti doživjela je i svoju talijansku inačicu
  • Gledanje repriza ponukalo nas je da otkrijemo gdje si danas i što rade inspektori Richard Moser i Alex Brandtner

Inspektor Rex austrijska je kriminalistička serija koja prati događanja u Odjelu za ubojstva bečke policije. Nazvana je prema glavnom junaku, njemačkom ovčaru Rexu koji zdušno pomaže istražiteljima u rješavanju zločina. Serija je izvorno prikazivana deset godina, od 1994. do 2004. godine, a tijekom emitiranja došlo je i do izmjena u glumačkoj postavi pa je tako četveronožni istražitelj imao tri glavna partnera.

Možda vas zanima Jesu li ti još zgodni? Evo kako danas izgledaju najpoznatiji zavodnici iz meksičkih sapunica Rubrika Stars Stars

Tako je u prve četiri sezone Rex bio vjeran pratitelj inspektora Richarda Mosera, kojeg nakon tragične pogibelji zamjenjuje markantni Alex Brandtner. U posljednjoj sezoni kao vodeći istražitelji pojavili su se Marc Hofmann i Nikki Herzog koja je ujedno postala prva i jedina žena koja će se pojaviti kao detektivka u istraživačkoj ekipi.

Tijekom deset godina prikazivanja na malim ekranima kontinuirano se pojavljivao samo patolog dr. Leo Graf, a priliku da odigraju omiljenog policijskog psa u tom su razdoblju dobila dva ovčara.

Nakon kratke stanke, producenti su odlučili snimiti nove nastavke popularne serije, no radnja je iz Beča premještena u Rim. Snimanje novih epizoda započeto je 2008. godine, a serija se uspješno prikazivana narednih osam sezona. Obožavatelji se nadaju  da ovo nije kraj Rexovim avanturama da će da u bližoj budućnosti imati priliku vidjeti nove nastavke neprežaljenog serijala.

Možda vas zanima Eden i Cruz: Pogledaj što danas radi i kako izgleda super-slavni par iz 'Santa Barbare' Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagam Instagam

Priznajemo i same nismo mogle odoljeti da ne bacimo pogled na reprize, a pritom smo se zapitale gdje su danas protagonisti serije - inspektori Moser i Brandtner. Uloga Richarda Mosera proslavila je austrijskog glumca Tobiasa Morettija. Premda je na vlastiti zahtjev nakon četiri sezone napustio seriju kako bi se posvetio drugim projektima, ispostavilo se kako s njima nikada nije postigao jednako zapažen uspjeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tobias and Julia❤❤❤😍😍😍😍 #amazing #2020 #january #love #theyareamazing

Objavu dijeli Tobias Moretti (@tobiasmoretti_fanpage)

Ovaj 62-godišnjak i dalje je posvećen glumačkom radu, posebice onom na filmu i u teatru. Sa oboisticom Juliom u braku je 23 godine te su roditelji troje djece, od kojih je najstarija kći Antonija također krenula očevim stopama. Osim u glumi, Tobias je svoju strast pronašao i u poljoprivredi te sa suprugom vodi obiteljsko gospodarstvo na kojem proizvode organske proizvode, ali i uzgajaju stoku za proizvodnju mesa.

Možda vas zanima Ne pada jabuka... Sjećaš se filmova i serija u kojima su slavni glumci glumili sa svojom djecom? Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagam Instagam

Nakon što je Tobias najavio povlačenje iz serije, njegovo mjesto je zauzeo njemački glumac Gedeon Burkhard. Domaćoj publici ovaj je 52-godišnjak poznat i po svom nastupu u seriji 'Cobra 11' te manjoj ulozi u kino hitu Quentina Tarantina 'Nemilosrdni gadovi'.

Unatoč bogatom životopisu koja uključuje i niz internacionalnih ostvarenja, baš kao i u slučaju njegova prethodnika, Gedeonovu karijeru uvelike je obilježila uloga inspektora Brandtnera. Iza njega je nekoliko neuspješnih brakova i kraćih veza, a u jednoj je dobio kći Gioie.

Photo: Instagam

Komentari 0