Stars 23. veljače 2021.

Jesu li ti još zgodni? Evo kako danas izgledaju najpoznatiji zavodnici iz meksičkih sapunica

Instagam.
  • Meksičke sapunice nekoć su "žarile i palile"  televizijskim rasporedima, a pojedine likove uspješno pamtimo sve do dans
  • Osim intrigantne, ali često predvidljive radnje, našu su pažnju često privlačili i markantni muški likovi s kojih  je teško bilo skinuti pogled
  • Otkrivamo kako danas izgledaju Saul Lisazo, Fernando Colunga, Mauricio Islas i Sebastian Rulli

Esmeralda, Gilda, Marisol, Paulina... mnoge od nas pamte ove dojmljive ženske likove iz meksičkih sapunica. Mnogo prije nego su turske serije bile na radaru, a kamo li na TV repertoaru, one sa španjolskog govornog područja su "žarile i palile" domaćim ekranima. Intrige, prevare i tragične ljubavne priče ispremiješane s kadrovima sunčanog Meksika bile su uspješan recept koji nas je držao prikovane za male ekrane tik iza podnevnog Dnevnika.

No, poseban šlag na torti bili su markantni muški likovi, a sam pogled na njih bio je dovoljan da nam uljepša dan. Stoga smo se odlučile prisjetiti četiri najpoznatija zavodnika s malih ekrana i vidjeti da bi li nas još mogli osvojiti svojim šarmom baš kao u slavno doba meksičkih sapunica.

Možda vas zanima... Nezaboravne zlice! Prisjeti se omiljenih negativki u domaćim i stranim sapunicama Rubrika Life&style Life&style

Saul Lisazo

Argentinski glumac Saul Lisazo krajem 20. stoljeća bio je jedna od najvećih zvijezda meksičkih telenovela. Domaćoj je publici prvenstveno poznat po svojim ulogama u hit sapunicama "Acapulco, dušom i tijelom" i "Za tvoju ljubav". Hrvatsku je čak posjetio 2001. godine kada je bio jedan od gostiju na izboru za "Miss Hrvatske". Tadašnja pobjednica Rajna Raguž imala je s njime priliku i zaplesati, a na tome su joj tada zavidjele brojne gledateljice izbora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otra selfie de Marbella!!desde el paraíso 😂😘

Objavu dijeli Saul Lisazo (@salisazo)

Premda danas ima 64 godine, Saula i dalje krasi markantan izgled. Dok je na malim ekranima slovio za jednog od najvećih zavodnika, u privatnom životu je već 35. godina u sretnom braku sa suprugom Monicom s kojom je dobio dvoje djece. Aktivno se i dalje bavi glumom, a premda je nekoć sanjao o nogometnoj karijeri, slobodno vrijeme danas provodi igrajući - golf.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima... Sjećaš se Maggie iz 'Života na sjeveru'? Neočekivano je čime se danas bavi i što joj sve sve dogodilo u međuvremenu Rubrika Stars Stars

Fernando Colunga

Fernando Colunga jedno je od najpoznatijih muških lica meksičkih sapunica, a za mnoge žene i razlog zašto su odlučile naučiti španjolski jezik. U neke od njegovih najpoznatijih uloga ubrajaju se one Jose Armanda u "Esmeraldi" te Carlos Daniela u "Otimačici". Zanimljivo, zapravo je diplomirao građevinu, no tvrdi kako je gluma oduvijek njegova prva ljubav. Vrlo brzo postao je jedan od najtraženijih glumaca, a pojavio se u više od 20 sapunica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas tardes 😎😂✌👍😉🌝

Objavu dijeli Fernando Colunga (@fernandocollunga)

Ipak, nećemo ga tako skoro vidjeti u serijama budući da je posvećen snimanju filmova, a okušao se i u režiji. Što se tiče njegovog privatnog života, vješto ga skriva od očiju javnosti pa je do sada imao tek jednu javno potvrđenu vezu. Premda je nedavno napunio 54. godine, doima se kao da je za njega vrijeme stalo.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima... Sjećaš li se urnebesnog dvojca iz serije "Potpuni stranci"? Evo gdje su danas Balki i njegov bratić Larry Rubrika Life&style Life&style

Mauricio Islas

Meksičkog glumca Mauricia Islasa domaća je javnost upoznala kao vojnika Adolfa Solisa u popularnoj povijesnoj romansi "Istinska ljubav". Ondje se za ljubav prekrasne Matilde borio s prethodno spomenutim Colungom koji je utjelovio bogataša Manuela Fuentesa. Premda je prije nekoliko godina odselio u SAD, ovaj 47-godišnjak je nastavio nizati uspjehe na malim ekranima.

No, u posljednje je vrijeme posvećen obiteljskom životu te više vremena provodi uz svoje dvoje djece, a glumački interes je usmjerio ka kazališnim nastupima. Što se izgleda tiče, moramo priznati da su mu sijede samo dodale na šarmu. Usput, Bali-beg je pomijenio imdž, ali nisu baš sve obožavateljice zadovoljne. Kako se tebi sviđa?

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Osveta ljubavi Možda vas zanima... Sjećaš li se hit sapunice Osveta ljubavi? Evo gdje su glavni glumci 17 godina kasnije... Rubrika Life&style Life&style

Sebastian Rulli

Dok su se ovi ljepotani privremeno udaljili od svijeta sapunica, 45-godišnji argentinski glumac Sebastian Rulli i dalje niže glavne uloge u najnovijim projektima studija Televisa. Domaćoj javnosti najpoznatiji je po tome da su ga u svoju mrežu uhvatile dvije omiljene negativke - Rubi i Theresa.

Štoviše, s ovom potonjom, odnosno glumicom Angelique Boyer je u dugogodišnjoj vezi. A sve obožavateljice mogu ga pratiti i sad, u kriminalističkoj seriji "El Dragón: Povratak ratnika" koja je dostupna i na Netflixu. Naravno, uvijek možeš baciti i pogled na njegov Instagram budući da se Sebastian ne libi pokazati svoje mišićavo tijelo.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Komentari 0