Stars

Velika dobna razlika nije stala na put ovim brakovima, čak ni ona od 39 godina!

  • Kaže se da ljubav ne zna za dob, a čini se kako ovu izreku uspješno potvrđuju neki od najpoznatijih parova na svijetu
  • Ljubav bračnog para Douglas odolijeva unatoč razlici od 25 godina, a sreću sa znatno mlađim partnericama pronašli su i glumci Bruce Willis te Alec Baldwin
  • Mnoge je iznenadila vijest da je glumac Sean Penn ovog proljeća sklopio brak s 31-om godinom mlađom partnericom Leilom, no njihova razlika ipak nije najveća na našoj listi

Na prvi pogled gotovo je nevjerojatno za povjerovati da manekenku Rosie Huntington-Whiteley i njezinog zaručnika, glumca Jasona Stathama dijeli čak 20 godina razlike. Velika dobna razlika među poznatim parovima nije neobična, štoviše neke od njih dijeli i više od 30 godina razlike.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram Jason Statham i Rosie Huntington-Whiteley

Kada se potegne ova tema, mnogima na pamet odmah padaju dva slavna glumačka para. Riječ je o Catherine Zeta-Jones i Michaelu Douglasu koji su rođeni na isti dan s 25 godina razlike te Warrenu Beattyju i Annette Bening koje dijeli 21 godina.

Kad su je upitali koja je tajna njihovog dugogodišnjeg braka, glumica je odgovorila kako je  ljubav ključ njihove povezanosti. "Svaki par koji dijeli velika dobna razlika mora raspraviti tu činjenicu s vremena na vrijeme budući da partneri prolaze kroz različite faze života. Moraju postojati dobri temelji i puno razumijevanja kako bi veza opstala", istaknula je Anette.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Postoji idealna razlika u godinama za dugotrajnu vezu, a sve ovisi o - seksu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Dvadeset dvije godine nakon Harrisona Forda rođena je njegova supruga Calista Flockhart. No, čini se kako glumica poznata po glavnoj ulozi u hit seriji 'Ally McBeal' tu razliku ni ne primjećuje. "Stalno zaboravljam da je 22 godine stariji od mene. To uopće ne utječe na našu vezu. Da budem iskrena, ponekad mi se čini da sam starija od njega" - otkrila je Calista za Closer Weekly.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Sreću u drugom braku sa znatno mlađim partnericama pronašla su još dva popularna američka glumca. Bruce Willis već je devet godina u braku sa 23 godine mlađom manekenkom Emmom, dok se Alecu Baldwinu bračna sreća osmjehnula sa 26 godina mlađom instruktoricom joge Hilarijom Thomas. Par je u osmogodišnjem braku dobio četvero djece, a krajem godine ponovno će okusiti čari roditeljstva.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Deset razloga zbog kojih stariji muškarci vole mlađe žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

Na listu slavnih partnera s istaknutom dobnom razlikom smjestila su se i dva predsjednička para. Dok je američki predsjednik Donald Trump 24 godine stariji od svoje supruge Melanije, njegov francuski kolega Emmanuel Macron 25 je godina mlađi od svoje supruge Brigitte koju je upoznao još kao srednjoškolac.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Mnoge je iznenadila vijest kako je šezdesetogodišnji glumac Sean Penn  ovog proljeća na privatnoj ceremoniji stupio u svoj treći brak. Njegova odabranica je 31 godinu mlađa glumica Leila George. Premda su mnogi skeptični oko opstanka njihove ljubavi, da brakovi s tridesetogodišnjom razlikom mogu funkcionirati pokazao je njegov kolega glumac Jeff Goldblum koji je ljubav svog života pronašao u gimnastičarki Emile Livingston.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Britanskog glumca Patricka Stewarta, najpoznatijoj po ulozi kapetana Jean Luca Picarda u hit seriji 'Zvijezdane staze' i njegovu treću suprugu Sunny Ozell dijeli čak 38 godina razlike, no ni to im nije bilo dovoljno da se nađu na prvom mjestu naše ljestvice. Ono je pripalo glumcu Dennisu Quaidu koji je početkom lipnja uplovio u bračnu luku s 39 godina mlađom doktorandicom Laurom Savoie. Ako je vjerovati 66-godišnjem glumcu, on spomenutu razliku u godinama ni ne osjeća.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Istraživanje je pokazalo zašto se parovi seksaju i kad uopće ne osjećaju požudu Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    preeevelika razlika