Love&Sex

Deset razloga zbog kojih stariji muškarci vole mlađe žene

  • Ne kažemo da svaki muškarac radije bira mnogo mlađu partnericu od sebe, no nije neuobičajeno da stariji muškarac voli mlađe žene 
  • Pogledaj samo supruge Brucea Willisa, Aleca Baldwina, Mela Gibsona, Johna Stamosa...

 

Je li starost samo broj i ništa više, je li u glavi ili je u nogama? Bez obzira kako odgovorila na ova pitanja, moraš priznati da su veze s velikom razlikom u godinama veoma česte. Je li tebi velika razlika u godinama sasvim ok kao i onima koji su se na takvu vezu odlučili? Osim toga, pitaš li se zašto je u tim vezama muškarac najčešće stariji (osim u slučaju francuskog predsjednika Macrona koji kao pravi Francuz voli mijenjati ljubavne običaje)? Evo zašto najčešće muškarci misle da žele mlađe:

1. Misli da je bolja u krevetu

Muškarci uglavnom misle da je mlađa žena puna energije i strasti. U svemu. Pa onda i u krevetu.

2. Možda prolazi kroz krizu srednje dobi

Muškarci katkad misle da se mogu držati za mladost preko mlade žene. Muškarac koji prolazi krizu srednjih godina često odluči da će činiti baš sve da sam sebi izgleda kao da je još uvijek mlad i čini sve ono što je želio raditi u mladosti.  I zato počinje izlaziti van s mladim ženama, što više to bolje.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

3. Većini muškaraca mlade žene ljepše su od sredovječnih

Malo je muškaraca koji će vidjeti i shvatiti ljepotu starije žene, njima je gotovo zadano da ljepota i mladost idu ruku pod ruku. To je standard ljepote koji današnji mediji neprestano promoviraju: mlađe je uvijek bolje.

4. Možda ga ne zanima ništa na duge pruge

Neki stariji muškarci uvjereni su da su mlade žene otvorenije za kratkotrajno ljubavno iskustvo. U nekom trenutku oni ne žele pravu vezu, nego afericu i uvjereni su da jeto s mladom ženom lakše.

Možda vas zanima Veza ili brak s nekim od ovih pet horoskopskih znakova može biti jako komplicirana Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Muškarci žele ono što ne mogu dobiti

Smatra se da stariji muškarac ne bi zapravo trebao uz sebe vezati puno mlađu ženu. Mnogima su upravo zato mlade žene neka vrsta zabranjenog voća. A onda je time i potjera uzbudljivija.

6. Mlade žene više vole eksperimentirati

Ako frajer želi eksperimentirati u krevetu, misli da je velika vjerojatnost da će u tome imati više sreće s mladom ženom. Eksperimentiranje u krevetu traži otvorenost koja je kod mladih žena češća.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

7. Mlade žene manje traže

Na kraju dana starije žene uvijek će ipak tražiti više od veze. One točno znaju što im treba i to i očekuju ostvariti. Mlađe žene su opuštenije i lakše ih je zadovoljiti - barem tako misle muškarci.

8. Mlade žene preokupirane su i mnogim drugim stvarima

Muškarac misli da mlađa žena radi na postavljanju karijernih okvira i okvira za svoju budućnost i s time je podosta prekoupirana i to je drži zaposlenom. Što znači da ga neće suviše opterećivati njihovom vezom i očekivanjima od njega.

9. Možda traži nekoga koga može kontrolirati

Nije tajna da će se mlada žena veoma često zatražiti i prihvatiti savjet starijeg muškarca ili mu čak prepustiti da je on vodi kroz život. Mnogi stariji muškarci koji žele biti šefovi u vezi biraju mlade žene koje će na to pristati.

10. Ona laska njegovom egu

Za starijeg muškarca mlađa žena je trofej (zato se i zovu trofejne žene) kojim se može hvaliti pred svijetom. Ona mu popravlja samopouzdanje i diže mu ego.

Možda vas zanima Je li tvoj muškarac 'retroseksualac'? Provjeri primjećuješ li ovih 11 znakova kod njega Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0