Stars

Sjećaš se Maggie iz 'Života na sjeveru'? Neočekivano je čime se danas bavi i što joj sve sve dogodilo u međuvremenu

  • Od početka snimanja hit serije "Život na sjeveru" prošlo je točno trideset godina, a ulogu karijere u toj televizijskoj uspješnici ostvarila je glumica Janine Turner
  • Baš poput Maggie, lika koji je odigrala, 57-godišnjakinja je iznimno svestrana te se u međuvremenu bavila književnošću, pjevanjem, fotografijom i motivacijskim govorima
  • U nastavku možeš otkriti kako danas izgleda, ali i saznati zbog kojeg se to slavnog glumca odala alkoholu

Prije točno 30 godina na televizijskim ekranima pojavila se serija "Život na sjeveru" u kojoj smo kroz pet sezona mogli pratiti  dogodovštine osebujnih stanovnika zabačenog gradića Cicelyja na Aljasci. Uz Roba Morrowa, koji je odigrao ulogu njujorškog liječnika dr. Fleischmana, gledateljima je posebno u sjećanju ostala pilotkinja i agentica za nekretnine Maggie O'Connell, a toplo-hladni odnos između dva lika nerijetko je bio glavni pokretač radnje. Ova uloga proslavila je tada 27-godišnju glumicu Janine Turner, a gdje je onda danas i čime se to bavi otkrivamo ti u nastavku.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Evo što 30 godina kasnije rade i kako izgledaju glavni glumci 'Roseanne' - serije koju smo obožavali Rubrika Life&style Life&style

Glumački početci nisu bili laki

Karijeru je započela sa samo 15 godina i odlučila je sama otići u New York kako bi ostvarila karijeru modela te je primljena u prestižnu Wilhelmina modnu agenciju. Modeling ju je odveo sve do Hollywooda, a prvu epizodnu ulogu ostvarila je u seriji 'Dallas' što je smatrala znakovitim budući da je odrasla upravo u predgrađu ovog teksaškog velegrada. Svojih glumačkih početaka prisjetila se u intervjuu za Chicago Tribune rekavši: "Uvijek sam radila, ali željela sam raditi ozbiljnije uloge i znala sam da imam talent. Bila sam frustrirana ulogama koje su mi nudili."

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Janine Turner 1994. godine

"Željela sam glumiti snažne žene"

Vođena željom za uspjehom napustila je Hollywood i vratila se u New York gdje je upisala studij glume. Premda su njezini bližnji osudili ovaj čin, ona vjeruje kako se upravo on pokazao ključnim za njezinu danju karijeru. "Ondje sam mnogo toga naučila te zaključila da se ne želim zatvoriti u uloge koje žene prikazuju negativno. Zbog toga sam odbila mnoge uloge, a zbog novčanih problema borila sam se s depresijom" - otkrila je Janine.

 | Autor: miss7 miss7

Sve se promijenilo 1990. godine kada je prihvatila ulogu Maggie O'Connell koja joj je donijela tri uzastopne nominacije za nagradu "Zlatni globus" te nagradu "Emmy" za najbolju glumicu u dramskoj seriji. "U Maggie sam pronašla svoj idealan lik. pametnija je i jača od svih muškaraca koje susreće." - otkrila je u intervjuu za časopis Tribune.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Znanstvenici su otkrili da se izlazak u kino računa kao tjelovježba - i to zbog jednog benefita Rubrika Life&style Life&style

Glumačku karijeru stavila je u drugi plan

Ova uloga otvorila joj je vrata filmskog svijeta pa je tako uz tadašnjeg ljubavnika Sylvestera Stallonea glumila u kino hitu "Alpinist", a uz Richarda Geera pojavila se u romantičnoj komediji "Sve njegove žene". Nakon rođenja kćeri Juliette koju je dobila 1997. godine u vezi s poduzetnikom Jerryjem Jonesom Jr., glumačku je karijeru stavila u drugi plan. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Razorna mladenačka ljubav

Janine se nikada nije udavala, a prije nekoliko godina u javnost je dospjela vijest da je kao 20-godišnjakinja bila zaručena za glumca Aleca Baldwina. Nakon prekida veze, Janine  je uvidjela kako ima problema s alkoholizmom te je započela liječenje. "Voljela sam Aleca, za mene je sve to bilo potresno. Ali oboje smo znali da je bolje za nas da živimo odvojeno...Veza nije bila zdrava i znala sam da ne želim tako provesti život ma kako mi teško u tom trenutku bilo" - otkrila je glumica u svom prisjećanju na veliku mladenačku ljubav.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Janine Tuner 2007. godine.

Svestrana poput Maggie

Kako joj je kći stasala vratila se poslovnim obavezama i prihvatila manje uloge. Također, 2006. godine realizirala je vlastiti nagrađivani film "Put u ljetnoj haljini". Uz sporadične glumačke role, Janine se posvetila književnom radu te je izdala četiri knjige u koje pokrivaju područja filozofije i samopomoći te autobiografske zapise.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Janine Turner 2019. godine

Možda vas zanima Evo kako izgledaju glavni junaci serije 'Dr. Quinn, žena vrač'' 20 godina nakon završetka serije Rubrika Stars Stars

Dugoočekivano pojavljivanje na crvenom tepihu

Svestrana 57-godišnjakinja okušala se i kao pjevačica, fotografkinja te radio voditeljica, a snimila je i DVD u kojem gledatelje podučava Christogi, kršćanskoj verziji joge. Danas djeluje i kao motivacijska govornica te vodi Podcast u kojem razmatra kršćanske misli i poruke, a s kćeri Juliette živi na prostranom ranču izvan Dallasa. Obožavatelje je obradovala kada se nakon dužeg izbivanja na crvenom tepihu u listopadu prošle godine pojavila na premijeri filma "Patsy & Loretta" u kojem je ostvarila manju ulogu. Tada je zablistala u crvenom izazovnom kombinezonu, a obožavatelji su bili suglasni - Janine Turner izgleda doista sjajno!

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA
 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0