Stars

Više od dva desetljeća od zadnje epizode Melrose Placea: Kako danas izgledaju glavni glumci

  • Vrijeme stvarno brzo leti pa mnogima među nama nevjerojatno zvuči da je od prikazivanja "Melrose Placea" prošlo više od dvadeset godina
  • Ovih dana dio glumačke ekipe okupio se na snimanju slavljeničke emisije u kojoj će se prisjetiti nekih od najzanimljivijih trenutaka sa snimanja
  • Kako izgleda šest članova originalne glumačke postave možeš provjeriti u nastavku - nama se čini da nisu ostarjeli ni dana!

Prošla su više od dva desetljeća otkad je prikazana finalna epizoda serije Melrose Place. Riječ je o jednoj od kultnih serija 90-ih koja se uspješno prikazivala čak sedam sezona, a obilježile su je i česte izmjene glumačke postave. Zanimljivo, lik doktora Michael Mancinija kojega je utjelovio glumac Thomas Calabro jedini se pojavljuje u svim sezonama. Radnja serije vrti se oko stanovnika kompleksa zgrada smještenih na adresi 4616 Melrose Place.

Možda vas zanima Ovo je modni klasik od kojega nećemo odustati ni u 2020. Evo zašto ga nositi! Rubrika Moda Moda

 

Producent ove televizijske uspješnice bio je Aaaron Spelling, a nastala je kao svojevrsni spin off još jedne njegove hit serije - "Beverly Hills 90120". Za vrijeme prikazivanja "Melrose Place" je ostvario pet nominacija za prestižnu nagradu "Zlatni globus", a čak četiri je za glavnu ulogu ostvarila glumica Heather Locklear koja je utjelovila lik notorne zlice Amande Woodward.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ran into some friends in New York! #melroseplace #nyc #friends4ever ❤️👏🏻

A post shared by Daphne Zuniga (@daphnezuniga) on

Kako bi se prisjetili dobrih starih vremena, dio glumačke ekipe se još krajem prošle godine okupio na snimanju prigodne slavljeničke emisije. Glumica Daphne Zuinga, koja je utemeljila lik Jo Reynolds, podijelila je na svom Instagramu fotografiju sa pet nekadašnjih kolega uz koju je napisala "Naletjela sam na neke prijatelje u New Yorku." Uz Daphne poziraju kolegice Joise Bisset, Laura Leighton i Courtney Thorne-Smith, odnosno Jane Mancini, Sydney Andrews i Alison Parker. Obožavateljice je posebno razveselilo što su na okupu imale priliku vidjeti nekadašnje miljenike ženskog dijela publike Matta i Billyja, odnosno glumce Douga Savanta i Andrewa Shuea.

Osveta ljubavi Možda vas zanima Sjećaš li se hit sapunice Osveta ljubavi? Evo gdje su glavni glumci 17 godina kasnije... Rubrika Life&style Life&style

Okupljeni šesterac u komentarima ispod objave prisjetio se i svojih nekadašnjih kolega te su napomenuli kako su im posebno nedostajali Marcia Cross, Thomas Calabro, Heather Locklear i Grant Show. Prije deset godina na malim ekranima se pojavio spin off serije pod nazivom "Melrose Place 2.0", no isti nikada nije doživio slavu svog prethodnika te je ukinut nakon jedne sezone prikazivanja.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0