Stars

Sjećaš li se lijepe Laure i dosadnog Stevea Urkela iz serije 'Pod istim krovom'? Evo kako danas izgledaju

  • Prošlo je 30 godina od početka prikazivanje serije ''Pod istim krovom''
  • Od svih likova, najviše pamtimo Stevea Urkela, štrebera i čestog nenajavljenog gosta obitelji Winslow
  • Zanima li te kako danas izgledaju dosadni Steve i lijepa Laura?  

S vremena na vrijeme volimo se prisjećati serija koje smo gledali kao djeca i tinejdžeri. Jedna od tih je i serija ''Pod istim krovom',  koja se prikazivala od 1989. godine pa sve do 1998. godine, a u Hrvatskoj smo je imali prilike pratiti dolaskom RTL-a prije 15 godina. 

Možda vas zanima ''Oh my God''! Ovako danas izgleda Janice iz serije ''Prijatelji'' Rubrika Stars Stars

Serija je pratila složnu obitelj Winslow koju su činili tata Carl, policajac, mama Harriette i djeca Eddie, Laura i Judy, a kasnije su se pojavili i drugi članovi obitelji. Na sredini prve sezone, pojavio se lik Steve Urkela koji je odmah postao jedan od važnijih u seriji. Steve je šestogodišnji susjed obitelji te je do ušiju zaljubljen u vršnjakinju Lauru Winslow. Laura, koju je tumačila Kellie Shanygne Williams, pametna je i snalažljiva djevojčica koja voli sve imati pod kontrolom. Steve, kojeg je utjelovio Jaleel White, je Laurina suprotnost te je spoj genija i šmokljana. 

Ono po čemu je lik Steve Urkela ostao zauvijek zapamćen su njegove legendarne poštapalice ''Jesam li ja to učinio?'' i ''Pogledaj što si učinio!'' - njegov lik je postao toliko prepoznatljiv pa se tako pojavio i u drugim serija kao što su ''Puna kuća'', ''Korak po korak'' te ''Dječak upoznaje svijet''.

Možda vas zanima Prisjetili smo se serije 'Jack & Jill'' i potražili gdje su danas glavni junaci Rubrika Stars Stars

Glumačka postava serije okupila se 2017. godine te su objavili zajedničku fotografiju na kojoj možemo vidjeti koliko su se glumci promijenili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaleel White (@jaleelwhite) on

No ipak nas je najviše zanimalo kako su se promijenili i gdje su sada Steve i Laura. Jaleel White (42) kojeg je proslavila uloga Stevea, kasnije se pojavljivao u mnogim serijama i filmovima te je posudio glas animiranom ježu Sonicu. Privatno se o ovom glumcu ne zna mnogo, osim da ima kćer Samayu koja je rođena 2009. godine. 

Kellie Shanygne Williams (43) glumom se bavila do 2011. godine. Imala je niz uloga u televizijskim serijama, no po nijednoj nije ostala zapamćena kao po svojoj prvoj ulozi. Privatno, Kellie je od 2009. godine u braku sa Hannibalom Jacksonom s kojim ima dvoje djece, devetogodišnju kćer Hannah Belle te sedmogodišnjeg sina John Ervina.  | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Možda vas zanima Jesi li i ti pratila seriju "Cure u trendu"? Evo gdje su glavne junakinje Brooke i Samantha 20 godina kasnije Rubrika Life&style Life&style
Photo: screenshot/IMDB

Komentari 0