Stars

''Oh my God''! Ovako danas izgleda Janice iz serije ''Prijatelji''

  • Svatko tko je bar jednom pogledao seriju ''Prijatelji'' zna za Janice, iritantnu Chandlerovu djevojku
  • Lik Janice koji je tumačila Maggie Wheeler, poznat je po svom iritantnom smijehu i nazalnom govoru
  • Maggie se pojavila u svega 19 epizoda, ali je ostavila trag pa nas je zanimalo kako danas izgleda

Neke glumce toliko obilježi neka njihova uloga da ih je kasnije gotovo nezamislivo gledati kako utjelovljuju ozbiljnije likove. Jedna od takvih glumica je i Maggie Wheeler koju pamtimo po ulozi Janice u popularnoj seriji ''Prijatelji''. Upravo je njezin lik prepoznatljiv po iritantnom smijehu i nazalnom glasu, a u seriji je glumila djevojku s kojom je Chandler Bing bio u nekoliko navrata u vezi. 

Možda vas zanima Nakon 20 godina otkrili kakvu scenu je Chandler odbio snimati u jednoj epizodi 'Prijatelja' Rubrika Stars Stars

Njezina poštapalica je bila ''O moj Bože'' koju je izgovarala na sebi svojstven način te je svojom pojavom iritirala ostatak likova. Osim što je ljubovala s Chandlerom, kojeg je tumačio Matthew Perry, vrlo je kratko bila i u vezi s njegovim prijateljem Rossom kojeg je glumio David Schwimmer. Kako je u jednom intervjuu izjavila, za lik Janice su ju inspirirale karakteristike nekih žena koje je upoznala u New Yorku. Također, prepoznatljiv smijeh je nastao sasvim slučajno, a zapravo je miks glasova Flippera i Pere Djetlića, rekla je Maggie u intervjuu za BBC. 

 | Autor: screenshot/IMDB screenshot/IMDB

Osim što je glumila u 19 epizoda ove kultne serije koja je ove godine proslavila 25 godišnjicu od prvog prikazivanja, imala je i niz gostujućih uloga u serijama poput ''Svi vole Raymonda'', ''Rat u kući'', ''Jack&Jill'', ''Will i Grace'', ''Hitna služba'', ''Kalofornikacija'' te u mnogim drugima, a pamtimo ju i kao voditeljicu kampa u filmu ''Zamka za roditelje''. 

Možda vas zanima Nadolazeća jesen je u znaku kultne serije "Prijatelji". Ovi su predmeti već na našoj wishlisti! Rubrika Life&style Life&style

Danas ova 58- godišnja glumica osim što se pojavljuje u nekim serijama, posuđuje glas likovima iz crtića, a manje je poznata činjenica kako je i pjevačica. Prije nekoliko godina je osnovala i zbor koji vodi, ali i s njime nastupa, a dio njihovog repertoara je i južnoafrička, australska te azijska glazba. Maggie je od 1990. godine i u sretnom braku s Danielom Wheelerom s kojim ima dvije kćeri, Juno i Gemmu i izgleda sjajno, zar ne?
 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Photo: screenshot/IMDB

Komentari 0