Life&style

Nadolazeća jesen je u znaku kultne serije "Prijatelji". Ovi su predmeti već na našoj wishlisti!

  • U rujnu će se obilježiti 25. godišnjica od početka prikazivanja kultne serije "Prijatelji"
  • Brojni su high street brendovi u svoju ponudu uključili predmete inspirirane upravo omiljenim TV klasikom
  • Tako već sada u Stradivariusu i Primarku možeš pronaći preslatke notese, šalice i dekoracije

Ova jesen zasigurno će proći u znaku "Prijatelja"! Naime, u rujnu će se proslavit 25.godišnjica prvog prikazivanja serije na malim ekranima. U sklopu proslave ove obljetnice brojni su high street brendovi u svoje ponude uključili male kolekcije inspirirane ovom kultnom serijom. Tako nas je posebno oduševio Stradivarius koji je osim po sjajnim modnim komadima poznat i po vrlo dopadljivim modnim dodatcima. Kako nam se uskoro bliži početak školske godine na tržište su lansirali kolekciju uredskog materijala inspiriranog upravo prijateljima. Ova mini kolekcija uključuje foto album, notes i pernicu, a u rekordnom roku je postala želja mnogih "ovisnica" o uredskom priboru.

Možda vas zanima Znaš li kako ti krastavci i jogurt mogu pomoći u održavanju idealne težine? Rubrika Život Život

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Fotoalbum (99,90 kuna), Pernica (69,90 kuna), Notes (119,90 kuna)

Osim Stradivariusa, popularni irski brend Primark  poznat je po lansiranju tematskih kolekcija namijenjenih uređenju interijera. Tako su još u srpnju svojim kupcima najavili kako ih u dućanima uskoro očekuje linija modnih dodataka i dekoracija inspirirana Central Perkom, omiljenim okupljalištem slavne družine. Kolekcija uključuje širok niz proizvoda, od kutijica za šećer, preko ruksaka pa sve do pidžama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Ruksak (oko 100 kuna), Ogledalo (oko 40 kuna), Pidžama (oko 85 kuna)

No, Primark nije jedini koji je inspiraciju za svoju kolekciju pronašao u nadaleko poznatom kafiću s narančastim kaučem. Na stranicama britanskog online dućana Asosa također se mogu naći šalice i termosice s njegovim logom, a moramo priznati kako nas je posebno oduševio otirač.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Otirač (oko 130 kuna), Termosica (oko 100 kuna), Šalica (oko 110 kuna)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Asos (oko 90 kuna), H&M (60 kuna), Pull&Bear (99,90 kuna)

Možda vas zanima Prijavi se za rođendansko maratonsko gledanje "Prijatelja" i zaradi čak 6000 kuna. Možeš uključiti i ekipu! Rubrika Life&style Life&style

No natpisi i fotografije s kadrovima iz omiljene serije nisu rezervirani samo za modne dodatke već se mogu naći i na majicama. Hoćeš li se odlučiti za neku s poznatim citatom, duhovitom scenom ili jednostavnim logom ovisi isključivo o tebi. Mi već imamo svoje favorite, a ti?

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0