Life&style

Kuća iz snova: Bi li živjela na ovom imanju s prezgodnim "ujakom Jessejem"?

  • Američki glumac John Stamos posjeduje prekrasnu vilu u Los Angelesu, 2005. godine kupio ju je za 3.57 milijuna dolara, a sad je prodaje za 6.75 milijuna. 
  • Imanje se proteže na čak 4 tisuće metara kvadratnih i ima prekrasan bazen
  • Vila je uređena u rustikalnom stilu, a kupaonica nas je posebno oduševila

Američki glumac John Stamos (55) srca svojih mnogobrojnih obožavateljica osvojio je u seriji "Puna kuća" u kojoj je tumačio lik ujaka Jesseja, opasnog rokera mekog srca koji živi zajedno sa svojim šurjakom Danom i pomaže mu odgoju njegove tri kćerke.

 Iako je serija igrala u devedesetima, za Johna kao da je vrijeme stalo. "Ujak Jesse" još uvijek je jednako seksi, a godine su mu definitivno dale dodatni šarm. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Nema sumnje da bi lako pronašao društvo za boravak u prekrasnoj kućici koju ima u Los Angelesu koju je kupio 2005. godine, nakon razvoda od Rebecce Romijn. Riječ je o vili izgrađenoj 1951. godine, uređenoj u pomalo rustikalnom, ali chic stilu. Cijelo imanje zapravo se proteže na 4000 metara kvadratnih. Mnogo pažnje posvećeno je eksterijeru, a kamene ploče na podu i stupovima kuće povezuju cijelo dvorište u smislenu cjelinu. Na natkrivenoj terasi nalazi se veliki drveni stol na kojem je John, vjerujemo, rado provodio večeri.   | Autor: profimedia profimedia Uz kućicu se nalazi i bazen, a pogled koji se proteže ispod kućice, koja se nalazi u brdu, stvarno je prekrasan. Osim toga, John se pobrinuo i za privatnost pa ga od potencijalnih znatiželjnih pogleda dobro skrivaju visoka drveća koja okružuju dvorište.   | Autor: profimedia profimedia U samom interijeru prevladava drvo i cijelo uređenje odiše starinom i romantikom. Posebno nam se svidjela blagovaonica s dugačkim stolom i velikim prozorima, a pažnju nam je privukao crni klavir koji se nalazi u kutu prostorije. Ovo je prostorija u kojoj je lako zamisliti Johna.

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda  | Autor: profimedia profimedia

I spavaća soba definitivno prati temu blagovaonice. Iako nam se jako sviđa golemi krevet, moramo priznati da bismo rado zamjenili tepih koji izgleda kao da je nakupio koju godinu previše. No, tko zna, možda je to i poanta priče...

 | Autor: profimedia profimedia S druge strane, jedan od najljepših dijelova interijera je malena kupaonica s vintage kadom koja se nalazi u sredini te većim i manjim ogledalom popraćenim hrpom polica. Šarmantno uređenje dodatno je uljepšano svjetlima i mramornim površinama koje daju osjećaj luksuza koji u većini kuće izostaje.

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style  | Autor: profimedia profimedia

S obzirom da se Jesse u veljači prošle godine oženio modelom i glumicom Caitlin McHugh, a u travnju mu je stigao i sin, ova kućica možda mu je postala pretijesna. John je sada želi prodati. Iako ju je 2005. godine kupio za 3.57 milijuna dolara, sada je želi prodati za 6.75 milijuna. 

Photo: profimedia

Komentari 0