Moda

Ovo je modni klasik od kojega nećemo odustati ni u 2020. Evo zašto ga nositi!

  • Kada je riječ o modi, vjerujemo da su gotovo sve trendseterice složne oko toga da je crna kraljica svih boja za vrijeme hladnih dana
  • S ovom bojom nikako nećeš pogriješiti, a glavni je razlog u tome što je vrlo zahvalna sama po sebi i laska svakoj figuri
  • Bilo da više voliš urbanu modu, neprestano si u party moodu ili si pak nepopravljiva klasičarka, imamo prijedloge na koje nećeš moći ostati ravnodušna

Dolaskom hladnijih dana stigli su i neki novi trendovi u svijet mode. Ipak, jedan se toliko ustalio na modnoj sceni da ga se nikako ne možemo (i ne želimo) odreći. Riječ je o "all black" kombinacijama, koje apsolutno obožavamo. I to potpuno opravdano! Kada je moda u pitanju, crna je zasigurno najzahvalnija boja, odnosno neboja. Osim što savršeno pristaje baš svakoj građi tijela, ima moć vizualnog sužavanja i lako se kombinira s različitim bojama i uzorcima. 

Stvar je jednostavna, što god u ovoj boji nabaciš na sebe, dobro funkcionira. Popularizacijom ulične mode ova je boja postala vrlo praktična i moderna i s njom uvijek možemo "igrati na sigurno" pa sve češće imamo priliku vidjeti "all black" outfite oko sebe. Međutim, "od glave do pete" crne kombinacije mogu djelovati dosadno i monotono pa je poželjno razigrati ih detaljima. I ne, nemamo na umu cipele i torbe u drugoj boji! Tajna je u sitnim, ali upečatljivim detaljima. Bilo da više voliš urbanu modu, neprestano si u party moodu ili si pak nepopravljiva klasičarka, imamo prijedloge na koje nećeš moći ostati ravnodušna!

Gradska cura

Urbana moda sve je popularnija, a razlog se krije u njezinoj svestranosti. Podrazumijeva kombinaciju različitih trendova i pravilo je da nema pravila. Pobornice ovog stila aktivne su i neovisne žene, koje prije svega stavljaju naglasak na udobnostpraktičnost i neformalnost. Njima je manje uvijek više i to je jedan od razloga zbog kojih će pri odabiru odjevnih komada prednost dati nebojama umjesto bojama. No, prave modne znalke to neće spriječiti da se istaknu u masi!

Polazišni su komad gotovo svake njihove kombinacije traperice (po mogućnosti u crnoj boji), koje se lako kombiniraju s različitim komadima. Kako je praktičnost na cijeni, prilikom odabira obuće uvijek će biti naklonjene tenisicama, dok će tijekom jesenskih i zimskih mjeseci njihov odabir biti trendi motorističke gležnjače. U njihovim outfitima modni dodaci imaju važnu ulogu pa će tako svoje monokromatsko izdanje osvježiti različitim komadima nakita, koji nikako neće proći nezapaženo. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: pulover (Stradivarius), gležnjače (Twinset), sat Helena L'Amandier rouge (FREYWILLE), kaput (Mango), hlače (Zara), narukvice i lančić (FREYWILLE)

Partijanerica

Polako se približava kraj jeseni, a to nam nagoviješta početak još jedne blagdanske party sezone. Pred nama su božićni domjenci, uredske zabave, velika blagdanska okupljanja, ludi večernji provodi i neizostavan novogodišnji doček. Kada je riječ o modi, partijanerice će u sljedećim danima napokon doći na "svoje" i zablistati u svojim najglamuroznijim izdanjima. I ove će sezone, očekivano, u fokusu biti raskošne i elegantne kombinacije s naglaskom na upečatljive modne dodatke

Iskusne partijanerice već znaju da je mala crna haljina idealan polazišni komad svake party kombinacije. Crna je boja vječne elegancije i profinjenosti, što je čini idealnim odabirom za različite prigode. Veliku ulogu u kreiranju party looka imaju modni dodaci, koji mogu čak i običnu haljinu pretvoriti u atraktivno večernje izdanje, a tebi će osigurati upečatljivost i modnu samouvjerenost. Budući da je "all black" kombinacija sama po sebi jednostavna, nemoj "štedjeti" s nakitom jer će joj on dati poseban štih. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: sat i privjesak Helena Hommage A Alphonse Mucha (FREYWILLE), haljina (Bershka), torba (Twinset), jakna (Bershka), cipele (MaxMara)

Klasičarka

Neke žene, bez obzira na dob, njeguju klasični stil i ostaju mu vjerne unatoč trendovima. Klasične kombinacije nikada ne izlaze iz mode i upravo je to jedan od razloga zbog kojih je ovaj stil toliko popularan među pripadnicama ljepšeg spola. Nerijetko služi i kao polazište modnih kombinacija ljubiteljicama mode koje preferiraju drugačije modne stilove. Njegova je najveća odlika što uvijek ostavlja dojam neopterećenosti, a majstoricu ovog stila nikada nećemo "uloviti" kako ne zna što odjenuti.

Ona uvijek ima asa u rukavu, a za nju je to "all black" kombinacija s pencil suknjom i elegantnom košuljom ili bluzom. Ovisno o prigodi, kombinirat će je uz salonke, gležnjače ili čizme iznad koljena. No, ono što će joj uvijek biti posebno važno jest to da bude odmjerena, ali primijećena. Zato će najviše pozornosti posvetiti odabiru nakita. Za nju nakit mora biti ženstven i elegantan, ali uočljiv - baš poput FREYWILLE privjeska i sata Helena, nakita inspiriranog remek-djelima majstora slikarstva. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: sat i privjesak Helena Papillon (FREYWILLE), suknja (s.Oliver), čizme (Zara), body (Mango), torba (Twinset), kaput (MaxMara)

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0