Life&style

Ne pada jabuka... Sjećaš se filmova i serija u kojima su slavni glumci glumili sa svojom djecom?

  • Mnogi poznati glumci svoj veliki talent prenijeli su i na svoju djecu
  • Neka djeca su i sama krenula njihovim stopama dok se neki tu i tamo pojavljuju u epizodnim ulogama
  • Poznati roditelji i djeca su često igrali članove obitelji i, dakako, bili vrlo uvjerljivi

Sigurno ti se dogodilo da si gledala neki film te si ostala oduševljena odnosom glumaca koji je bio toliko prirodan. Jedan od razloga je i taj što su u tim nekim scenama glumci zasita glumili sa svojom djecom.  Brojnim holivudskim glumcima djeca su postala kolege, dok su neki imali samo izlete u glumački svijet. Donosimo ti neke od najpoznatijih takvih suradnji koji su ujedno i podsjetnik na neke filmove koje možda dugo nisi pogledala. 

Možda vas zanima Ovih 10 zvijezda izabralo je živjeti jednostavnim životom i pomagati drugima, neke će te baš iznenaditi Rubrika Stars Stars

Will i Jaden Smith

U filmu ''Potraga za srećom'' 2006. godine smo upoznali malenog Jadena koji je tada imao 8 godina. Sedam godina nakon prvog filma, Smith dvojac smo gledali u filmu ''After Earth'' gdje su opet glumili oca i sina. 

 | Autor: imdb imdb

Ben i Jerry Stiller

Otac i sin Stiller glumili su zajedno u mnogim filmovima, uključujući i film iz 2007. godine ''Zavodnik'' u kojem su glumili oca i sina te filmove ''Zoolander'' i ''Heavyweights''.  Ben će tako, osim privatnih, imati i lijepa profesionalna sjećanja na nedavno preminulog oca Jerryja. 

 | Autor: imdb imdb

Meryl Streep and Mamie Gummer

Jedna od najvećih glumica današnjice i trostruka oskarovka Meryl Streep ima kćer koja je također glumica, no nije ni do koljena svojoj slavnoj mami. Ove glumice su zajedno glumile u filmu ''Evening'' u 2007. godina, a u filmu '' Ricki and the Flash'' pokazale su svoje brojne talente.

 | Autor: imdb imdb

Tom i Colin Hanks

Legendarni Tom Hanks 2008. godine je glumio u filmu ''The Great Buck Howard'', a pridružio mu se i sin Colin. Zanimljivo je to što je glavna uloga pripadala Colinu dok je Tom imao sporednu i to je glumio oca glavnog lica. 

 | Autor: imdb imdb

Možda vas zanima Znaš li da je prošlo već 30 godina od početka emitiranja 'Princa iz Bel Aira'? A ovako danas izgledaju glumci Rubrika Life&style Life&style

Sylvester and Sage Stallone

Rocky Balboa jedan je od najpoznatijih boksača iako je izmišljen, a tumačio ga je Sylvester Stallone. Vjerojatno su najveći fanovi znali kako se u petom nastavku kultnog filma pojavljuje i glumčev najstariji sin Sage, koji i u filmu tumači njegova sina. 

 | Autor: imdb imdb

Clint i Scott Eastwood

Colin i Scott su možda jedan od najprepoznatljivijih parova poznatih očeva i sinova. Oboje su izgradili odlične karijere na klasičnim, ali i nezaboravnim filmovima te su često bili glumački partneri. Osim u filmu ''Ponovno u igri'' iz 2012. godine, zajedno su glumili i u filmovima ''Gran Torino'', ''Invictus'' i ''Flags of Our Fathers''. 
 | Autor: imdb imdb

I na domaćoj sceni imali smo prilike gledati poznate roditelje i djecu u zajedničkim filmovima. Jedan od najpoznatijih su svakako Boris i Dino Dvornik. Boris je u televizijskoj seriji ''Naše malo misto'' glumio Roka Prča, a u seriji se pojavio i mali Dino u ulozi malog Mirka. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

I glumački velikan Fabijan Šovagović u nekoliko se navrata našao na sceni sa svojom djecom i kolegama, Anjom i Filipom. Glumica se tako i jednom zajedničkom scenom, početkom godine, prisjetila oca koji je preminuo prvog dana 2001. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Šovagović (@anjasovagovic) on

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0