Life&style

Znaš li da je prošlo već 30 godina od početka emitiranja 'Princa iz Bel Aira'? A ovako danas izgledaju glumci

  • Serija 'Princ iz Bel Aira' emitirala se od 1990. do 1996. godine, a proslavila je glumca Willa Smitha
  • Tijekom šest sezona pratili smo život i dogodovštine obitelji Banks i Willa koji je došao živjeti kod tete i tetka
  • Zanimalo nas je kako danas izgleda glumačka postava

Svatko tko je pogledao barem nekoliko epizoda serije 'Princ iz Bel Aira' nije mogao ne zapamtiti uvodnu špicu i pjesmu. Također, na prvi spomen ove serije sjetimo se Willa Smitha, kojeg mama, nakon svađa na košarkaškom igralištu u Philadelphiji, pošalje teti i tetku na Bel Air. 

Od prve epizode serije prošlo je ni više ni manje nego trideset godina, a nas je zanimalo kako danas izgledaju glumci koje smo iz dana u dan pratili na malim ekranima, a danas svih šest sezona možemo pogledati na Netflixu. Prije sedam godina, točnije zadnji dan 2013. godine, preminuo je glumac James Avery kojeg smo pamtili po ulozi ujaka Phila, odnosno suca Philipa Banksa.

Prije mjesec dana Will Smith je inicirao video konferencijski poziv sa svim glumcima serije kako bi odali počast ujaku Philu...

Možda vas zanima Prošlo je 19 godina od filma ''Plavuša s Harvarda'', a evo kako glumačka postava danas izgleda Rubrika Life&style Life&style

Will Smith

Glumac se i u seriji zvao svojim pravim imenom, a uloga zanimljivog šarmera Willa ga je proslavila. Nakon serije, ostvario je niz velikih filmskih uloga te se uspješno bavi i glazbom. U privatnom životu u sretnom je braku s kolegicom Jadom Pinkett Smith, s kojom ima sina i kćer koji su krenuli stopama svojih slavnih roditelja.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Alfonso Ribeiro

Na sami spomen štrebera Cartona Banksa, većini će na pamet pasti njegov specifičan ples na pjesmu Tom Jonesa ''It's Not Unusual''. Na ovu pjesmu, Alfonso je čak i plesao kao natjecatelj u američkoj verziji 'Plesa sa zvijezdama'. Danas 48- godišnjak u drugom je braku u kojem je dobio troje djece, a iz prethodnog braka ima još jedno dijete. I dalje se bavi glumom te ima niz epizodnih uloga.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Karyn Parsons

Najstarije dijete u obitelji Banks, Hilary, opsjednuta je šopingom i trošenjem novca, a i sama za sebe je znala reći da je snob. No, unatoč svemu jako je povezana s obitelji. Osim po ulozi Hilary, brojni ju pamte i po filmu 'Major Payne'. Ova 53- godišnja glumica od 2003. godine je u braku u kojem je dobila dvoje djece.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Tatyana Ali

Ashley Banks bila je Willova miljenica koja ga je pratila u stopu te joj je on bio uzor. Ova glumica (41) se bavila glumom i prije popularne serije, a neki je se sjećaju i iz 'Ulice Sezam'. Danas i dalje ostvaruje filmske i televizijske uloga, a bavi se i glazbom. Privatno ima trogodišnjeg sinčića s čijim je ocem u četverogodišnjem braku.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Možda vas zanima Sjećaš li se znatiželjne tajnice Elaine iz 'Ally McBeal'? Evo gdje je i što danas radi Jane Krakowski Rubrika Life&style Life&style

Joseph Marcell

Danas 73- godišnjaka mnogi pamte po ulozi batlera Geoffreyja koji je živio s obitelji. Ovom britanskom glumcu i komičaru ovo je bila jedna od najpamtljivijih uloga, a i dan danas nas oduševljava njegov sarkazam. 

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

DJ Jazzy Jeff

Willov najbolji prijatelj Jazz u seriji se prvo pojavljuje kao instruktor sviranja bubnjeva za Ashley, a zatim on i glavni junak postaju prijatelji. Vječno je zaljubljen u Hilary, a u velikom broju epizoda postoji scena kad ga ujak Phil izbacuje iz luksuzne vile. Ovaj 55- godišnji DJ i dan danas se druži sa najboljim prijateljem iz serije s kotjim je i ostvario nekoliko glazbenih suradnji. Privatno je već deset godina u braku.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Janet Hubert-Whitten

Ova glumica (64) je tumačila tetu Vivian od 1990. pa do 1993. godine, a seriju je napustila zbog neslaganja s Will Smithom. U seriji je bila profesorica engleske književnosti te sestra Willove mame Viole. I dalje je glumački aktivna te je ostvarila niz uloga u filmovima i serijama. 

 | Autor: imdb imdb

Daphne Maxwell-Reid

Nakon Janet, iduće tri godine tetu Viv je tumačila ova 71- godišnja glumica. Kao i ostali članovi glumače postave i onda je danas glumački aktivna.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Photo: imdb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    scena kad jazz leti iz vile je legendarna