Life&style

Prošlo je 19 godina od filma ''Plavuša s Harvarda'', a evo kako glumačka postava danas izgleda

  • Mnogima je teško povjerovati da je od prvog nastavka filma ''Plavuša s Harvarda'' prošlo čak 19 godina
  • Elle Woods koju je igrala Reese Witherspoon osvojila je srca gledatelja, a potvrđeno je i kako bi se uskoro trebao snimati i treći nastavak
  • Zanimalo nas je kako danas izgleda dio postave filma, a navodno će se neki od njih pojaviti i u trećem dijelu

Prije 19 godina, točnije 2001. godine javnost je upoznala simpatičnu plavušu pod imenom Elle Woods i njezinog psa Bruisera. Elle bila je kraljica svog sestrinstva i u vezi s Warnerom, dečkom iz snova. Nakon što ju je on ostavio jer nije dovoljno ozbiljna, Elle je odlučila za njim otići na pravni fakultet gdje shvaća da nije sve samo u izgledu. Glumica Reese Witherspoon mnogima je postala prepoznatljiva po ovom filmu, a nas je zanimalo kako danas izgleda dio glumačke postave.

Možda vas zanima Ovako su zvijezde izgledale prije nego što su postale poznate Rubrika Stars Stars

Reese Witherspoon

Danas 44- godišnja glumica prometnula se u jednu od vodećih glumica Hollywooda. Ostvarila je niz televizijskih i filmskih uloga za koje je nagrađena brojnim nagradama, a osvojila je i Oskara 2006. godine za glavnu ulogu u filmu ''Hod po rubu''. Završila je sa snimanjem prve sezone serije ''The morning show'' te se pojavljuje u seriji ''Mali požari posvuda''. Priprema se za snimanje trećeg nastavka filma ''Plavuša s Harvarda 3'' koji bi trebao stići u kina 2021. godine, a dotad uživa u drugom braku s Jim Tothom s kojim ima sina Tennesseeja, a iz prvog braka s kolegom Ryanom Phillippeom ima kćerkicu Avu i sina Deacona.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Selma Blair

Selma je u filmu tumačila ulogu Vivian Kensington koja je u vezi s dečkom zbog kojeg je Elle došla na pravo. Iako nisu bile u dobrim odnosima, tijekom filma Vivian i Elle se sprijatelje, a Vivian čak i ostavi Warnera. Selma je i prije ovog filma ostvarila niz uloga. Na svom Instagram profilu 2018. godine objavila je da boluje od multiple skleroze te bez uljepšavanja s javnosti dijeli sve faze kroz koje prolazi. Unatoč bolesti, Selma je i dalje aktivna u glumačkom svijetu. Privatno uživa sa svojim osmogodišnjim sinom Arthurom kojeg je dobila u bivšoj vezi, a danas uživa sa dečkom Ronom Carlsonom.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Luke Wilson

Luke Wilson glumio je Emmetta Richmonda koji je bio asistent Ellinog profesora na pravu. U početku su on i Elle samo prijatelji, a na kraju filma se zaljube dok u drugom nastavku filma planiraju vjenčanje. Luke je javnosti poznat i kao brat glumca Owena Wilsona, a neki od filmova u kojima je glumio su Charliejevi anđeli, 3:10 za Yumu, Zombieland, ali smo ga imali prilike gledati u seriji ''Lude 70-e''. I danas je glumački aktivan, a o njegovom privatnom životu se zna smo da trenutno nema djevojku.

 | Autor: IMDB/Profimedia IMDB/Profimedia

Možda vas zanima Sjećaš li se znatiželjne tajnice Elaine iz 'Ally McBeal'? Evo gdje je i što danas radi Jane Krakowski Rubrika Life&style Life&style

Jennifer Coolidge

Paulette Bonafonté upoznali smo kad je Elle došla kod nje u salon na manikuru te su vrlo brzo su postale prijateljice. Simpatičnu Jennifer (58) trenutno možemo gledati u filmu ''Kao šefica'', ali i u seriji ''Cure bez love''. Neki će se sjetiti i njezine epizodne uloge u posljednjoj sezoni ''Prijatelja'', ali i uloge u filmu ''Pepeljuga'' iz 2004. godine.
 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Matthew Davis

Matthew Davis u filmu je igrao ulogu Warnera Huntington III. zbog kojeg je Elle i upisala pravni fakultet. Uloga u filmu ''Plavuša s Harvarda'' bila mu je jedna od prvih, a kasnije smo ga mogli gledati u seriji ''What about Brian'', ''CSI'', ''Vampirski dnevnici'', a trenutno ga možemo pratiti u seriji ''Potomci''. Od 2018. godine je u braku s glumicom Kiley Casciano, a ove godine su dobili kćerkicu.

 | Autor: IMDB/Profimedia IMDB/Profimedia

Ali Larter

Ali je u filmu tumačila Brooke Taylor Windham, bogatu udovicu koja je osuđena da je ubila svog muža. Ona je ujedno bila i Ellin prvi klijent te ju je uspješno obranila. Gledatelji je se sjećaju i iz serije ''Heroji'', a bila je devet godina dio franšize ''Resident Evil'', sve do posljednjeg filma 2016. godine. Trenutno ju možemo gledati u seriji ''The Rookie''. Od 2009. godine je u braku sa stand up komičarem i glumcem Hayes MacArthurom s kojim ima dvoje djece, sina Theodorea i kćer Vivienne.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Linda Cardellini

Chutney Windham bila je kćer ubijenog milijunaša, a na suđenju se ispostavilo da je ona kriva za ubojstvo. Chutney je glumila Linda Cardellini koju pamtimo po brojnim ulogama kao što su one u serijama ''Hitna služba'', ''Dječak upoznaje svijet'', ''Freaks and geeks'', ''Mad man'' i ''Bloodline''.  Prošle godine uz Christinu Applegate je glumila u Netflixovoj seriji ''Dead to me'' čija se druga sezona uskoro snima. Također, imat ćemo ju prilike uskoro gledati i u filmu ''Fonzo'' kao suprugu Al Caponea. Ova 44- godišnjakinja je od 2009. godine u vezi s redateljem Steve Rodriguezom s kojim ima osmogodišnju kćerkicu Lilah-Rose.

 | Autor: IMDB/Instagram IMDB/Instagram

Možda vas zanima Ne bismo ga prepoznali: Vidi kako danas izgleda mali Ben, Rossov sin iz 'Prijatelja' Rubrika Stars Stars

 

Photo: imdb

Komentari 0