Stars

Ovako su zvijezde izgledale prije nego što su postale poznate

  • Brojne svjetske zvijezde prije slave izgledale su gotovo neprepoznatljivo
  • Neke od njih su izgubile kilograme te napravile neke estetske preinake
  • Kim Kardashian, Adele, Ariana Grande, Chrissy Teigen samo su neke od slavnih cura čije smo fotografije iz mladosti pronašli

Kad pogledamo slike iz mladosti nekih svjetski poznatih zvijezda ne možemo se načuditi koliko su se promijenile. S druge strane, postoje i one čiji se izgled gotovo i nije mijenjao, kao da su zamrznute u vremenu. Pronašli smo fotografije nekih od najvećih zvijezda današnjice kako bismo vidjeli kako su izgledale prije slave.

Kim Kardashian

Nekad se za Kim govorilo da je starleta, no danas možemo reći i da je uspješna poslovna žena te reality zvijezda. Na fotografijama od danas i prije možemo primijetiti kako je ova zvijezda armenskog podrijetla napravila niz estetskih korekcija. Osim što je suzila nos, Kim je stavila implantante u grudi i u stražnjicu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Chrissy Teigen

Voditeljica i supruga pjevača Johna Legenda dosta se promijenila od vremena kad nije bila slavna, a priznala je i neke estetske operacije. Sa 20 godina Chrissy je napravila korekciju grudi zbog čega sad žali te želi izvaditi implantante. Također, podvrgnula se i liposukciji nadlaktica, te je zahvatima uljepšala nos, čelo i usne. Mnogi nagađaju kako je ova simpatična i zabavna ljepotica popunila obraze, no Chrissy je jednom prilikom izjavila kako je to jedino mjesto na kojem nije koristila botoks ili operacije.
 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Ove zvijezde pune 40 godina. Kako su izgledale nekad, a kako izgledaju danas? Rubrika Stars Stars

Adele

Pjevačica Adele svijet je osvojila svojim predivnim glasom, a isti je šokirala kada je drastično izgubila kilograme. No čim vidimo sike iz djetinjstva bez imalo razmišljanja bismo rekli o kome se radi. Iako danas izgleda odlično, ne možemo se ne nasmijati vragolastom pogledu kojeg je imala kao djevojčica. Također, Adele nije pobornica plastičnih operacija te je jednom prilikom izjavila kako im se ne želi podvrgnuti.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Zendaya

Ova 23- godišnjakinja talentirana je pjevačica i glumica koja posljednjih godina osvaja scenu. Osim što je uspješna u poslu kojim se bavi, zbog svoje ljepote postala je zaštitno lice brojnih modnih, ali i beauty brendova. Kad usporedimo slike iz djetinjstva i danas, možemo reći da je jednako divna.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Cher

Legendarna pjevačica koja je na sceni već 53 godine ne krije kako je napravila niz operacija. Operaciju nosa i grudi napravila je na samom početku karijere, a kasnije je podigla kapke i obrve. Također podvrgnula se i liposukciji, a 80-ih godina krenule su glasine kako je izvadila nekoliko rebara da bi dobila tanji struk. Taj zahvat je glumica i pjevačica božanstvenog glasa opovrgnula, a danas u 73. godini izgleda sjajno.

 | Autor: Youtube/Profimedia Youtube/Profimedia

Možda vas zanima Ne bismo ga prepoznali: Vidi kako danas izgleda mali Ben, Rossov sin iz 'Prijatelja' Rubrika Stars Stars

Cardi B

Reperica Cardi B napravila je brojne korekcije na svom tijelu i time se jako odmaknula od prirodnog izgleda. Nakon rođenja kćerkice, Cardi je otvoreno pričala i pokazivala slike nakon liposukcije i povećanja grudi. Odlučila je kako više ne želi pod nož zbog komplikacija koje su se pojavile nakon posljednje operacije, a samim time je morala otkazati svoje nastupe što joj je teško palo.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Beyonce

Pjevačica koju fanovi zovu i Queen B., pjevanjem se bavi od malih nogu, a sve te godine uspjela je održati prirodan izgled. Iako kruže glasine da je za njezin besprijekoran izgled zaslužan tim plastičnih kirurga, pjevačica i glumica o tome nije pričala. Slike iz djetinjstva i sama često zna objavljivati na svojim društvenim mrežama, a ne može se ne primijetiti sličnost s prvom kćerkicom Blue Ivy.
 | Autor: Youtube/Instagram Youtube/Instagram

Madonna

Ova 61- godišnja pjevačica i glumica karijeru je započela 1979. godine i otad ruši brojne tabue. Kraljica popa nema problema ni se estetskim operacijama te se i dalje trudi održati mladenački izgled. Plastični kirurzi tako sumnjaju da Madonna koristi botoks te da se fileri u ustima ne mogu ne primijetiti. Također, nagađa se da se podvrgnula i liposukciji vrata te korekciji nosa. Neke od tih zahvata pjevačica nije opovrgnula, a kako god bilo, mi i dalje uživamo u njezinoj bezvremenskoj glazbi.

 | Autor: Youtube/Instagram Youtube/Instagram

Možda vas zanima Možeš li vjerovati da će ove slavne osobe 2020. zakoračiti u sedmo desetljeće života!? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    plastik fantastik