Stars

Ne bismo ga prepoznali: Vidi kako danas izgleda mali Ben, Rossov sin iz 'Prijatelja'

  • Svatko tko je pogledao nekoliko epizoda serije ''Prijatelji'' nije mogao ne primijetiti preslatkog plavokosog dječačića Bena
  • Ben je bio Rossov sin kojeg je dobio s bivšom suprugom Carol
  • Cole Sprouse je tumačio Bena, a na malim ekranima se pojavljivao u periodu od 2000. do 2002. godine

Događa nam se često da se sjetimo nekih likova koje smo imali prilike gledati u serijama i filmovima te nas zanima gdje su oni danas. Jedan od njih je i lik plavokosog dječaka Bena, kojeg smo imali prilike gledati u popularnoj seriji 'Prijatelji', odnosno u sedam epizoda koje su se prikazivale u razdoblju od 2000. do 2002. godine. 

 | Autor: imdb imdb

Možda vas zanima ''Oh my God''! Ovako danas izgleda Janice iz serije ''Prijatelji'' Rubrika Stars Stars

Sina kojeg je Ross dobio s bivšom suprugom Carol prvo su tumačila braća Charles Thomas Allen i John Christopher Allen od 3. do 5. sezone, a zatim Cole Sprouse od 6. do 8. sezone, kojem je ta uloga bila prva koju je odigrao sam bez brata blizanca DylanaMnogima se ovaj dječačić urezao u pamćenje ne samo po popularnoj seriji već i po filmu ''Tata od formata'' u kojem je 1999. godine glumio uz Adama Sandlera. 

 | Autor: imdb imdb

Cole je ostvario karijeru i u brojnim filmovima i serijama za djecu i mlade, kao što su Disneyjevi ''Hannah Montana'', ''Lagodni život Zacka i Codyja'' te brojnim drugima, a trenutno ga možemo gledati u seriji ''Riverdale'' gdje ga u ulozi Jughead Jonesa imamo prilike gledati od 2017. godine. U romantičnoj drami ''Five feet apart'' iz 2019. godine tumačio je glavnu ulogu, točno 20 godina nakon posljednje glavne uloge u filmu ''Tata od formata''.

 | Autor: imdb imdb

Upoznali smo ga kao plavokosog, a danas ovaj 27-godišnjak ima tamnu kosu, a svoje fotografije nerijetko dijeli na društvenim mrežama. Fotografija je njegova velika ljubav pa tako ima i svoju web stranicu te je pohađao sate fotografije na njujorškom sveučilištu. Također, njegove fotografije su čak i objavljivane u modnim magazinima kao što su Teen Vogue, L'Uomo Vogue, W Magazine i brojni drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Možda vas zanima Okupili su se glumci iz popularne serije 'One Tree Hill', evo koliko su se promijenili Rubrika Stars Stars
Photo: imdb

Komentari 0