Stars

Okupili su se glumci iz popularne serije 'One Tree Hill', evo koliko su se promijenili

  • Mnogi od nas danu su provodili ispred ekrana čekajući tinejdžersku seriju ''One Tree Hills''  od 2003. pa sve do 2012. godine
  • Radnja se događala oko polubraće Lucasa i Nathana Scotta koji su odmah zapeli za oko mnogim gledateljicama
  • Jedna od glumica iz serije, Hilaire Burton koja je glumila Peyton, objavila je slike glumačke ekipe koja se okupila

Početkom 2003. godine za male ekrane nas je prikovala tinejdžerska serija ''One Tree Hill'' čija se radnja događala u istoimenom fiktivnom gradiću u Sjevernoj Karolini. Radnja se vrti oko zgodne polubraće Lucasa i Nathan Scotta koje u početku povezuje neprijateljstvo, a kasnije briga jednog za drugog te košarka i romanse sa ženskim likovim iz serije. Ne možemo zaboraviti ni špicu koja je započela s pjesmom ''I don't wanna be'', a i dan danas ju znamo. 

U prve četiri sezone radnja serije se odnosila na likove koji su tada bili u srednjoj školi, a zatim je preskočen period od četiri godine te su prikazani likovi nakon fakulteta. Tako se većina nas, osim Lucasa i Nathana, sjeća Peyton, Brooke, Haley James i brojnih drugih. Upravo nas je u dane kad smo pratili seriju vratila glumica Hilarie Burton koja je tumačila Peyton i to svojim objavama na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilarie Burton Morgan (@hilarieburton) on

Možda vas zanima Jezikova juha, Sanja, Pazi zid... Prisjetili smo se emisija koje smo pratili početkom i sredinom 2000-ih Rubrika Life&style Life&style

Hilarie na slikama pozira s glumcima Chad Michael Murrayem (38) i Jamesom Lafferty (37), poznatijima i kao braća Scott  iz serije, a okupljeno društvo je odmah potaknulo pitanje snima li se nastavak mnogima omiljene i veoma popularne serije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilarie Burton Morgan (@hilarieburton) on

Zapravo, ovo okupljanje je imalo humanitarni razlog. Voditelj akcije ''Friend with benefit'' bio je Antwon Tanner, koji je u seriji igrao ulogu učenika škole u koju su išli likovi te je s njima igrao košarku. Bivša glumačka ekipa ga je podržala, a nas su vratili u prošlost. Iako nije bilo svih likova koje pamtimo, fotografije su nas baš obradovale i možda naredni vikend pogledamo neke od omiljenih epizoda. 

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



 
Photo: screenshot/IMDB

Komentari 0