Stars

"Prijatelji" su se vratili! Nevjerojatna je svota koju će glumci dobiti za snimanje specijala

  • Slavna šestorka prijatelja putem Instagrama potvrdila je kako se ove godine vraćaju na male ekrane
  • Snimanje specijala glavni su glumci potvrdili postavivši fotografiju iz 1995. godine ispod koje su napisali "Događa se!"
  • Predviđa se kako će svaki glumac za snimanje specijala dobiti iznos od 20 milijuna kuna

Vijest koji su mnogi s nestrpljenjem iščekivali službeno je potvrđena - kultni "Prijatelji" vraćaju se na male ekrane. Sretnu vijest objavili su putem vlastitih Instagrama upravo glavni glumci. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer i Matthew Perry, objavili su istu fotografiju ispod koje su napisali „Događa se“. Riječ je o fotografiji koja je nastala 1995. godine u sklopu snimanja za časopis Rolling Stone.

Možda vas zanima Prezabavno! Courtney Cox usporedila je slike svoje 15-godišnje kćeri i sebe u istoj dobi Rubrika Stars Stars

Jedino se Matt LeBlanc, u maniri pravog Joeya, odlučio našaliti s pratiocima te je isti opis postavio uz fotografiju na kojoj su prikazan likovi iz serije "M*A*S*H".

Slavna šestorka za sada nije iznijela detalje o povratku na male ekrane, no od ranije je poznato kako će se okupljanje nekadašnjih cimera i susjeda moći popratiti na programu HBO Max. Navodno ćemo u novim nastavcima imati priliku uživati već u svibnju.U javnost je iscurio i podatak kako će svaka od šest zvijezda za snimanje specijala biti plaćena 20 milijuna kuna!

Možda vas zanima "Čujem ocean i čujem djecu kako trče..." Jennifer Aniston proslavila je 51. rođendan i otkrila kako zamišlja budućnost Rubrika Stars Stars

Lavina oduševljenja

Ova vijest izazvala je i veliko oduševljen na društvenim mrežama, a spremno su se oglasile i brojne slavne osobe. "Imam osjećaj da je svijet s ovom vijesti doživio kolektivni orgazam!" - napisala je glumica Kate Hudson s kojom se odmah složila njezina kolegica Zoey Deutch. Glumica Michelle Pfeifer nije mogla vjerovati što nam se sprema, a svoju zbunjenost javno je iskazala i Kris Jenner. Raduješ li se i ti njihovom povratku?

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 
 


 
 

 

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0