Stars

Slavna Hurem vraća se na 'male ekrane' - nećeš vjerovati s kim i gdje ćemo ju uskoro gledati!

  • Maryem Uzerli sasvim je osvojila naša srca u seriji Sulejman Veličanstveni i od tada s nestrpljenjem očekujemo njezine nove angažmane
  • U međuvremenu glumica je bila u fokusu javnosti i zbog privatnog života koji joj nije išao na ruku
  • Povratak u stilu na male ekrane mogla bi joj donijeti uloga u meksičkoj mini seriji koju će ostvariti uz jednog od najpoznatijih meksičkih glumaca. Transfer iz turske u meksičku seriju zvuči fascinantno!


Maryem Uzerli, složit će se mnogi, najpoznatija je turska glumica glumica kojoj su slavu priskrbile zapažene uloge u turskim sapunicama, među njima posebno ona sultanije Hurem u povijesnom spektaklu Sulejman Veličanstveni. Ulogom koju je ostvarila 2010.- 2013. postigla je strelovit glumački proboj koji je stavio u fokus ne samo njezin glumački talent već i privatni život. Međutim, od 2017. godine vijesti o glumačkom angažmanu Maryem Uzerli nije bilo ni kapaljku. No sada je, prema pisanju stranih medija, ova turska glumica njemačkog podrijetla spremna na povratak na male ekrane i to zahvaljujući, Hrvaticama omiljenom glumcu iz meksičkih telenovela, Fernandu Colungi

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Severinu je raznježila poruka koju joj je prije večerašnjeg koncerta poslala slavna "Hurem" Rubrika Stars Stars

Naime, Maryem je privukla pozornost Fernando Colunda koji je osvojio mnoga srca ulogama u meksičkim sapunicama poput Esmeralde ili Otimačice, te će uz njega zaigrati glavnu ulogu u meksičkoj mini seriji, još nepoznatog naslova.  

Sudbonosan je bio susret na Cana Dorado Film festivalu koji se održao početkom ove godine, na kojem je Maryem osvojila nagradu za glumicu godine, ali čini se i Fernanda koju ju je upoznao s producentima meksičke mini-serije u kojoj će sam glumiti. Mareyem je, prema pisanju stranih medija, prihvatila prijedlog te će zaigrati u mini seriji koje će se prikazivati u Meksiku. 

Radi se o angažmanu koji je Maryem prihvatila nakon poduže stanke. Svakako je najzapaženija uloga sultanije Hurem u turskom povijesnom spektaklu Sulejman Veličanstveni koji je postigao uspjeh diljem svijeta. U razdoblju od 2011. do 2013. glumica je postala nevjerojatno popularna u Turskoj, istočnoj Europi, djelomično zapadnoj Europi i posebno na Bliskom istoku. Međutim, 2013. napustila je snimanje serije zbog zdravstvenih razloga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @fethikaraduman

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Za vrijeme snimanja Sulejmana Veličanstvenog, započela je  ljubavnu vezu sa 17 godina starijim biznismenom Canom Atesom, s kojim je i zatrudnjela. Can nije htio da Meryem zadrži dijete, a glumica je upadala u depresiju zbog koje je napustila Tursku i vratila se u Berlin gdje je u veljači 2014. rodila svoju djevojčicu.  

Da joj je kćerkica centar svemira, samohrana mama Maryem redovito daje do znanja simpatičnim objavama na Instagramu. 
Iako se u međuvremenu pokušala vratiti na male ekrane igrajući uloge u dva serijala te tri filma Meryem nije uspjela ponoviti uspjeh kakav joj je donio povijesni spektakl Sulejman Veličanstveni. 

Možda vas zanima Velika promjena! 'Hurem' je pokazala novu frizuru i - baš nam se sviđa Rubrika Stars Stars

Možda će joj u oživljavanju karijere upravo pomoći novi meksički projekt u kojem će zaigrati da jednog od najomiljenijeg meskičkih glumaca.

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

 

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Žena predivno izgleda tu na slikama.