Stars

Vratila je vrijeme! Meryem Uzerli na festivalu u Veneciji izgleda kao prava Hurem

  • Meryem Uzerli, poznatija kao Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni još je jednom privukla pažnju modnim odabirom
  • Za Venecijanski filmski festival odlučila se za raskošnu haljinu u kojoj izgleda baš kao i lik kojeg je utjelovila u turskome televizijskom spektaklu
  • Duga haljina i kruna koju Meryem nosi podsjetile su nas na princeze koje su šetale sultanovim dvorom za vrijeme otomanskog carstva, a sada se preselile na crveni tepih filmskoga svijeta

Lijepa glumica turskoga porijekla, Meryem Uzerli, bila je gošća Venecijanskoga filmskog festivala na kojem je zablistala u predivnoj haljini. Poznata po televizijskom spektaklu Sulejman Veličanstveni, Meryem nas je doista podsjetila na ulogu Hurem koja ju je proslavila.

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara Meryem Uzerli

Iako je odrasla u Njemačkoj i kod kuće tek malo pričala turski jezik, za tu se ulogu potrudila i usavršila ga kako bi mogla utjeloviti suprugu slavnoga otomanskog vođe. Svijet sultana, harema, princeza, raskošnih haljina i bogatstva dvora utjelovio se tako u lijepoj Meryem kada se pojavila na svjetski poznatome festivalu u Italiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) am

Meryem je za filmsku svečanost odijenula predivnu, raskošnu haljinu boje šampanjca koju je dizajnirao Tony Ward, slavni libanonsko-talijanski dizajner. Rezana u gornjem dijelu, čarobna je haljina sa svojom lepršavom i širokom suknjom ispunjena sitnim cirkonima, a Meryem je u njoj izgledala kao princeza iz bajke.

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako lijepa Hurem izgleda bez šminke Rubrika Stars Stars

Nosila je i raskošnu ogrlicu venecijanskog kreatora nakita, a kosu je ukrasila posebnim detaljem. Svezana u nisku punđu, njezina je frizura bila pokrivena predivnim i bogato ukrašenim rajfom koji podsjeća na krunu, a takav je nakit i detalje lijepa Meryem svojedobno nosila na snimanju Sultana Veličanstvenog.

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara

Prije izlaska na crveni tepih lijepa je gumica napravila i snimku koja pokazuje da se doista i osjećala kao princeza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) am

U raskošnoj haljini, ploveći Venecijom i slušajući ariju talijanske operne dive, moderna Hurem bacila je posljednji pogled na svoj odraz i kameri poslala velik poljubac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von moda (@modaseven_) am

Meryem je svojim modnim kombinacijama već i ranije privlačila pažnju pa još uvijek pamtimo njezin look s ovogodišnjeg festivala u Cannesu na kojem je svojim odabirom plijenila poglede. Da je ljubiteljica svjetlucavih toaleta već znamo, jer je i godinu ranije njezin odabir bila haljina s resicama i Swarowski kristalima.

Možda vas zanima Hurem u Hollywoodu - je li na pomolu novi projekt turske glumice iz sapunica? Rubrika Stars Stars

A takve joj haljine doista savršeno pristaju i potvrđuju da je Meryem bila idealan odabir za sultaniju Hurem koja ju je proslavila diljem svijeta. Hoće li se uskoro pronaći i na listi holivudskih glumica još trebamo vidjeti, ali definitivno im stoji uz bok kad je riječ o odabiru haljina za crveni tepih.

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0