Stars

Hurem u Hollywoodu - je li na pomolu novi projekt turske glumice iz sapunica?

  • Prelijepa Hurem, Meryem Uzerli, uživa u Los Angelesu već nekoliko dana
  • Objavila je fotografiju posebne večeri koju je provela s velikanom Hollywooda, Alom Pacinom
  • Osim sa slavnim glumcem, Meryem se družila i s hvaljenim producentima pa se pitamo hoćemo li zgodnu tursku glumicu uskoro vidjeti i u holivudskim filmovima? 

Meryem Uzerli, poznata po ulozi sultanije Hurem, već se nekoliko dana nalazi u Los Angelesu. Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz šetnje gradom i obalom, a sada se našla i u društvu velikana Hollywooda.

Meryem je tako bila na večeri sa slavnim glumcem Alom Pacinom pa su zajedno pozirali i za fotografiju. Uz njih je bio i producent Barry Navidi.

"AL PACINO", napisala je Meryem ispod objave dodavši hashtag "familystyle". "Navid Barry s njim producira velike filmove već godinama. Hvala vam ponovo za ovu divnu večeru", dodala je lijepa glumica, a mi možemo samo nagađati što se sve krije iza ove fotografije. Meryem, naime, s lica nije skidala širok osmijeh. Razlog je, bez sumnje, čast što se može družiti sa slavnim predstavnicima Hollywooda, no možda je u nekom trenutku isplivala i tema Meryeminog angažmana na nekom projektu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

Ein Beitrag geteilt von meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) am

Navidi je dosad radio s velikim imenima kao što su Marlon Brando, Michael Caine, Sean Connery, Anthony Hopkins i Johnny Depp, a s Pacinom ima nekoliko projekata u procesu. Naime, njih dvojica surađuju na filmskoj adaptaciji Shakespearovog klasika Kralj Lear te na drami Modi koja se temelji na životu slikara Modiglianija. A možda će uskoro na filmskom platnu pod njegovom palicom zasjati i divna zvijezda turskih sapunica.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Meryem se ranije na ovom putovanju susrela s još jednim velikim producentom, Jonathanom Fuhrmanom. On je producirao slavni film Sicario i njegov nastavak u kojem glumi Benicio del Toro, ali i film John Wick u kojem glavnu ulogu ima Keanu Reeves.

 Već se godinama priča o holivudskoj karijeri prelijepe Meryem koju nazivaju dvojnicom Kate Winslet i Drew Barrymore.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

"Polaskana sam i sretna što su me primijetili izvan Turske", rekla je Meryem prije nekoliko godina.

Možda vas zanima Slavna Hurem danas izgleda sjajno - u Cannesu je plijenila poglede u prozirnoj toaleti Rubrika Stars Stars

Jezičnih prepreka ne bi trebalo biti jer ona kraj turskog i njemačkog, savršeno govori i engleski jezik. Prije nekoliko godina spominjala se njezina suradnja na velikim serijama i filmskim setovima, no možda je sada stiglo pravo vrijeme za to.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez U svakom slučaju, Meryem se, čini se, divno provodi u zvjezdanom LA-u. Nadamo se da ćemo je uskoro ponovo vidjeti na malim ekranima, a možda i na velikom platnu i to sve kraj velikana svijeta glume, Ala Pacina. Tko zna, možemo samo čekati i poželjeti joj svu sreću!

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0