Stars

Nećeš vjerovati kako lijepa Hurem izgleda bez šminke

Turska zvijezda Meryem Uzerli iznenadila je svoje obožavatelje serijom fotografija u bikiniju na kojima pozira nenašminkana

Glumica tursko-njemačkog podrijetla Meryem Uzerli, koja je u mega popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' utjelovila lik Hurem iznenadila je svojih 4,6 milijuna obožavatelja. Naime, slavna Hurem na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u bikiniju bez trunke šminke i izazvala brojne pozitivne komentare vjernih pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Lijepa Turkinja trenutno odmara na Maldivima, a ove fotografije navodni su odgovor na nedavne komentare o tome kako je pretjerala s estetskim operacijama. Tako su se uz brojne lajkove i lavinu komplimenata, našli i komentari razočaranih obožavatelja. "Prije si bila ljepša", "Više mi se sviđao tvoj prirodan izgled" i "Zašto si to radiš? Izgubit ćeš puno fanova zbog toga", samo su neki od njih.

35-godišnja glumica rijetko objavljuje svoje golišave fotografije pa je ovim činom dodatno razveselila svoje fanove. Tome u prilog ide i činjenica da je na fotografijama u kojima pozira u bikiniju skupila preko 130 tisuća lajkova, dok su joj fotografije krupnog plana lica bez šminke donijele preko 80 tisuća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Podsjetimo, turska zvijezda ove je godine ljetovala u Dubrovniku u društvu dečka i kolege Tamera Tıraşoğlua i izazvala opće oduševljenje domaćih fanova. Kako ovo nije prvi put da je Meryem odmarala u Hrvatskoj, sljedeće godine priželjkujemo ovakve fotografije s naše obale.

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar romeo

    romeo

    A kaj joj vjera dozvoljava da se pokazuje ovako po javnosti?Prije mi je bila ljepšala Šminka samo uništava kožu.To smeće netreba nikako stavljati na lice.