Stars

Možeš li vjerovati da će ove slavne osobe 2020. zakoračiti u sedmo desetljeće života!?

  • Ova godina će biti važna u životu brojnih zvijezda jer će proslaviti okrugli 60. rođendan
  • Julianne Moore, Hugh Grant, Antonio Banderas, Kim Wild samo su neke od zvijezda koje smo izdvojili

Kad malo bolje razmislimo, ne možemo vjerovati da je 1960. godina bila prije 60 godina. Još uvijek nam to zvuči nestvarno, isto kao i činjenica da će brojne poznate osobe baš ove godine proslaviti taj okrugli rođendan. Da smo negdje naišli na to pitanje i da moramo odgovoriti o kojim zvijezdama se radi, brojne ne bismo ni naveli jer ne možemo vjerovati da zaista imaju toliko godina. Je li i tebe iznenadio ovaj popis koji ti donosimo?

Možda vas zanima Pijanstva, nasilje, krađe... Ove zvijezde nisu uspjele skriti svoju mračnu tajnu Rubrika Stars Stars

Julianne Moore

Poznata glumica će krajem godine, točnije 3. prosinca proslaviti svoj 60. rođendan. Ova riđokosa ljepotica 2015. godine dobila je nagradu Oskar za najbolju glumicu u filmu ''Zauvijek Alice'', a prije toga je bila nominirana čak četiri puta - dva puta za glavnu i dva puta za sporednu ulogu. Julianne i danas ostvaruje uloge u hit filmovima i serijama, a izgleda bolje no ikad. Također, uživa i sa suprugom i njihovo dvoje djece. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Hugh Grant

I britanski glumac Hugh Grant u rujnu će proslaviti okrugli rođendan. Jedan od najpoznatijih glumaca oduševljava nas iz uloge u ulogu, a ne možemo zaboraviti njegov ples u filmu ''Zapravo ljubav'' u kojem je tumačio britanskog premijera. Hugh je poznat i po svojoj 13-godišnjoj vezi s Elizabeth Hurley s kojom je prekinuo 2000. godine. Danas, kad ne snima, Hugh uživa u obiteljskom životu i troje djece koje je dobio u dvije veze. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Antonio Banderas

Španjolski glumac u kolovozu će navršiti 60. godina, a mnogi od nas ga pamte po ulozi u filmu ''Legenda o Zorrou'', ali i filmovima španjolskog redatelja Pedra Almodóvara. Također, poznat je i po dvadesetogodišnjem braku s glumicom Melanie Griffith s kojom ima kćer Stellu (23), a rastali su se 2015. godine. I danas je Antonio aktivan kad je karijera u pitanju, a trenutno je u petogodišnjoj je vezi s Nicole Kimpel.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Tilda Swinton

Glumica škotskog podrijetla i dobitnica Oskara za najbolju glumicu 2008. godine, Tilda Swinton u studenom će proslaviti rođendan. Poznata je po svom posebnom izgledu, ali i zanimljivim ulogama kako u nezavisnim filmovima,  tako i blockbusterima. Ostvarila je brojne genijalne uloge, a od 2004. godine je u vezi s partnerom Sandrom Koppom. Iz prošle veze ima blizance, sina i kćer, koji danas imaju 22 godine. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Skidaju godine! Ove frizure poznatih dama će svakom licu dati pomlađeni izgled Rubrika Beauty Beauty

Sean Penn

Još jedan dvostruki Oskarovac ove godine proslavit će 60. rođendan. Riječ je o glumcu Sean Pennu koji je osim po svojim genijalnim ulogama poznat i po svom burnom ljubavnom životu. Njegova prva supruga bila je Madonna, s kojom je bio u braku četiri godine, a druga je bila kolegica Robin Wright s kojom je bio u braku 14 godina i imaju sina i kćer. Također, nakon rastave bio je u vezi s kolegicama Charlize Theron i Scarlett Johansson. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Kim Wilde

Zvijezdu 80-ih godina mnogi su nazivali fatalnom. Nekadašnja pop princeza prije godinu i pol izdala je novi album, no stvari u privatnom životu nisu joj bajne. Naime, Kim je imala mentalnih problema, no čini se da je bolje. Svoj okrugli rođendan proslavit će u studenom, vjerojatno sa suprugom Halom Fowlerom s kojim je u braku od 1996. godine. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Colin Firth

Nagrađivani britanski glumac koji će u rujnu će proslaviti rođendan trenutno prolazi kroz teško razdoblje. Nakon 22 godine braka, razvodi se od supruge Livije Giuggioli s kojom ima dva sina, dok najstarijeg sina ima iz prošle veze. Dobitnika Oskara za najboljeg glumca u filmu ''Kraljev govor'' iz 2011. godine, ovih dana možemo gledati i u filmu ''1917'' koji je nominiran za Oskara u čak 10 kategorija. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Bi li je prepoznala? Pogledaj kako danas izgleda Jennifer Grey, Baby iz filma 'Prljavi ples' Rubrika Stars Stars

Jennifer Grey

Glumica koju je proslavila uloga Baby u filmu ''Prljavi ples'' također je jedna od poznatih koja će u ožujku navršiti 60 godina. Nakon slavne uloge, Jennifer je imala tek niz manjih uloga. Također, prije devet godina je bila natjecateljica u američkoj verziji showa ''Ples sa zvijezdama'' te je pobijedila. Već 19 godina je u braku glumcem i redateljem Clarkom Greggom, a par ima i 18- godišnju kćer Stellu. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA


 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0