Beauty

Skidaju godine! Ove frizure poznatih dama će svakom licu dati pomlađeni izgled

  • Iako mnogi misle da je za pomlađivanje potrebno ići pod nož, zapravo nije tako
  • Dovoljna ti je mala promjena frizure koja ti može s lica skinuti do deset godina
  • Izdvojili smo nekoliko celebrity primjera koji ti mogu poslužiti kao inspiracija

Svi vole imati lijepu i njegovanu kosu, a ako nam frizura može skinuti koju godinu s lica, onda je to win-win situacija. Nisu ti potrebne razne kirurške metode kako bi izgledala mlađe već je dovoljna samo mala promjena frizure. Kosa može ublažiti crte lica, ali i dodatno ih izraziti pa je bitno da odabereš pravog frizera. 

Lepršavi bob

Na primjeru glumice Mary Steenburgen možemo vidjeti koliko mala promjena oblika frizure može pomoći pri mlađem izgledu. Nova frizura izgleda lepršavije te nije prilijepljena uz lice te samim time miče fokus s nedostataka na licu. Laganije šiške na desnoj slici otvaraju lice te omogućuju da svijetlo lijepo pada na njega te mu samim time daje mladenački sjaj. 

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Možda vas zanima Za koju bi se ti odlučila? Ovo su 4 frizure koje će zavladati 2020. godine! Rubrika Beauty Beauty

Opušten pixie

Sharon Stone imala je vrlo jednostavnu frizuru ošišanu malo ispod uha koja čini da lice izgleda punije, a i vrat čini debljim. I sama glumica se zaželjela promjene te se odlučila za frizuru koja joj puno bolje pristaje. Skratila je kosu u popularnu pixie frizuru koja čini da kapci izgledaju podignuti te optički izdužuje lice i vrat. Automatski ova frizura licu daje mlađi izgled, a slojevito ošišana kosa daje volumen.

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Uglađena sijeda kosa

Sijeda kosa ne pristaje baš svima, no nekima daje uglađeni izgled te im čak može skinuti i godine ako se radi o dobro napravljenoj frizuri. Sijeda kosa nema pigmenata pa ima sklonost da pokupi tonove iz vode koja je puna kamenca i mnogo drugih faktora pa poprimi žutu nijansu. Iz tog razloga i samo lice može izgledati starije.Snježno bijela nijansa ne samo da osvježava i pomlađuje kosu, ali i lice te joj daje sjajni efekt. 

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Možda vas zanima Vječna frizura: Ovako ćeš u tren posla napraviti savršen 'konjski rep' Rubrika Beauty Beauty

Tamni sjaj

Duboki, tamni tonovi bogate ružičaste nijanse stvaraju efekt koji ne ističe nepravilnosti na licu, prikriva stanjivanje kose te joj daje bujniji izgled. Crveni podton ove boje kose licu daje svježiji i mladenački izgled. Svjetlija nijansa dodatno će istaknuti nepravilnosti i sitne bore oko očiju dok tamniji tonovi daju tvom cjelokupnom izgledu topliju notu. 

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Photo: miss7/Profimedia

Komentari 0