Stars

Bi li je prepoznala? Pogledaj kako danas izgleda Jennifer Grey, Baby iz filma 'Prljavi ples'

  • Glumicu Jennifer Grey proslavila je uloga u filmu 'Prljavi ples' iz 1987. godine
  • Film je pratio ljubavnu priču tinejdžerice Baby i njezinog instruktora plesa kojeg je glumio Patrick Swayze
  • Nakon uloge koja ju je proslavila, Jennifer je ostvarila tek nekoliko manjih uloga

Neke glumice i glumce pamtimo isključivo po ulogama koje su ih proslavile. Upravo je to slučaj i kod glumice Jennifer Grey, poznatoj po ulozi Frances Baby Houseman u filmu ''Prljavi ples'' iz 1987. godine. Film je romantična priča po ljubavi između tinejdžerice Baby i njezinog instruktora plesa Johnnyja Castlea, kojeg je utjelovio Patrick Swayze.

 | Autor: screenshot/IMDB screenshot/IMDB

Iako je ovih filmom Jennifer stekla svjetsku slavu, njezina karijera nije bila toliko uspješna kao ona njezinog glumačkog partnera. Razlog tome je i niz nesretnih događaja koji su joj se nanizali u životu, poput sudjelovanja u prometnoj nesreći u kojoj su poginule dvije osobe, što ju je bacilo u depresiju, ali i raka štitnjače koji je uspjela pobijediti. 

Možda vas zanima ''Oh my God''! Ovako danas izgleda Janice iz serije ''Prijatelji'' Rubrika Stars Stars

Jennifer je u jednom intervjuu 2012. godine otkrila još jedan razlog koji ju je koštao karijere. Naime, dvije godine nakon filmske uspješnice, točnije 1989. godine, Jennifer je otišla na plastičnu operaciju kako bi smanjila nos. Iako joj je nepravilan nos bio zaštitni znak i razlikovao ju od drugih, glumica njime nije bila zadovoljna. Kako sama kaže, ta promjena koštala ju je karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

Možda vas zanima Gdje su danas dr. Udo Brinkmann i ostale zvijezde nama omiljene ''Klinike Schwarzwald''? Rubrika Life&style Life&style

Danas 59-godišnja glumica ostvarila je niz epizodnih uloga u serijama poput ''Uvoda u anatomiju'', a tri godine je glumila u seriji 'Red Oaks'.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Prije devet godina se natjecala u američkoj verziji showa ''Ples sa zvijezdama'' te je sa svojim partnerom odnijela titulu pobjednice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

Od 2001. godine je u braku s glumcem i redateljem Clarkom Greggom s kojim ima 18- godišnju kćer Stellu koja je prava ljepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

 

Photo: screenshot/IMDB

Komentari 0