Stars

Ovako su naši poznati izgledali 2010. godine - koliko su se promijenili u 10 godina?

  • Iako se čini kao da je bila jučer, od 2010. godine je prošlo čak 10 godina
  • Brojne poznatie Hrvatice promijenile su svoj modni izričaj, način na koji se šminkaju te frizure
  • Izdvojili smo nekoliko transformacija da vidimo koliko su zapravo te promjene velike

Mi, ali i sve oko nas se jako puno promijeni u deset godina. Iznimka nisu ni poznate Hrvatice koji su pod svjetlima reflektora već desetljećima. Mnogi od njih su promijenili stil kad su u pitanju modne kombinacije, dužine i boje kose, ali i make up. Nova, 2020. godina je tako idealna prilika da vidimo transformacije naših zvijezda kao što su Severina, Nina Badrić, Antonija Blaće, Renata Sopek i drugi. 

Možda vas zanima Prisjetili smo se kako su nekad izgledali naši poznati Rubrika Stars Stars

Nina Badrić

Popularna pjevačica (47) te je 2010. godine bila jedna od članica žirija Supertalenta i snimala novi album koji je izašao iduće godine. U ovih deset godina Nina je na nekoliko mjeseci postala plavuša, ali se ipak na kraju vratila prirodnoj smeđoj kosi. Što se karijere tiče, ona i dalje ide uzlazom putanjom, a od 2010. godine do danas, Nina je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2012. godine, snimila je dva albuma, napunila Arene te je bila zaštitno lice raznih brendova. Ne možemo ne spomenuti da k tome, sve ove godine Nina odlično izgleda.
 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL

Renata Sopek

Voditeljica i fitness instruktorica (40) prije deset godina snimala je serijal ''U dobroj formi s Renatom Sopek'' koji je bio u prodaji na DVD-ima. Danas se Renata i dalje bavi sportom te s ponosom pokazuje svoje isklesano tijelo. Prije deset godina, fitness trenerica imala je smeđu kosu s plavim pramenovima dok je posljednjih godina postala plavuša i zaštitno lice frizerskog salona Ruža.

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL

Marijana Batinić i Petra Nižetić

Iza njih je 25 godina dugo prijateljstvo, ali i brojne voditeljske gaže koje su odradila zajedno. U deset godina zgodne Splićanke postale su i jedna drugoj vjenčane kume, postale su majke - Marijana 2015. godine, a Petra lani. Marijana se skrasila u Zagrebu dok Petra posljednje tri godine živi u San Franciscu. I stil prijateljica se s godinama promijenio kao i frizure i boje kose. No i dalje se silaze s lista najbolje odjevenih Hrvatica, a Marijana je jedno od najtraženijih TV lica.

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL

Vanna

Te 2010. godine, Vanna je objavila album naziva ''Sjaj'', a ove godine će proslaviti čak trideset godina svoje pjevačke karijere. I prije nekoliko mjeseci je objavila album ''Izmiješane boje''. Što se fizičkog izgleda tiče, Vanna je i dalje vjerna svojoj prirodno plavoj kosi koja je danas svjetlija nego prije te je fan lokni. Ove godine će proslaviti 50 godina i izgleda odlično. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Antonija Blaće

Simpatična televizijska voditeljica u proteklih deset godina zaista je prošla kroz razne stilove i moramo priznati kako joj ovaj posljednji najbolje odgovara. Također, Antonija se igrala i nijansama, ali i dužinom kose. Ostvarila je i niz odličnih voditeljskih uloga, a okušala se i kao producentica nekih od najgledanijih showova. I u privatni život joj posljednjih deset godina cvijeta - 2010. godine se uselila s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, a par je 2015. godine izrekao sudbonosno 'DA' nakon šest godina veze. Danas Antonija izgleda bolje no ikad.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Ovako je influencerica Jelena Perić izgledala prije 9 godina, izgleda potpuno neprepoznatljivo Rubrika Stars Stars

Severina Kojić

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima definitivno je Severina. Danas, u odnosu na 2010. godinu, Severina ima svjetliju kosu, a modni odabiri su ju doveli na vrh ljestvice najbolje odjevenih Hrvatica. 

 | Autor: INSTAGRAM/PIXSELL INSTAGRAM/PIXSELL

Antonija Stupar Jurkin

Za Antoniju je 2010. godina bila prekretnica u privatnom životu jer je saznala da je trudna sa svojim prvim djetetom, kćerkicom Paolom. U to vrijeme Antonija je vodila emisiju Exkluziv na RTL - u te je bila prepoznatljiva po svojoj kratkoj smeđoj kosi. Svoju tamnosmeđu kosu je 2018. godine obojila je u plavo, no ipak se nakon nekoliko mjeseci vratila svojoj prirodnoj boji. Osim boje kose, Antonija je promijenila i radno mjesto pa je sada članica PR tima RTL televizije. U ovih 10 godina, Antonija je još jednom postala majka, a danas ima kratku kosu i sličnu frizuru onoj s početka desetljeća.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Maja Šuput

Pjevačica Maja Šuput je i davne 2010. godine kao i danas bila jedna od najradišnijih pjevačica na sceni. Kosa joj je tada bila kraća i nešto plavija nego danas, no Majina energija je ostala ista. Ddanas je u sretnom braku s Nenadom Tatarinovim, a posljednjih godina ima i svoj brend Majushka u sklopu kojeg prodaje mikrofone, slušalice, natikače i mnoge druge predmete. Maja doista uživa u svojim najboljim godinama, a to se vidi i na njezinom izgledu. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 

Photo: MISS7/PIXSELL

Komentari 0