Life&style

Sjećaš li se serije V.I.P. s Pamelom Anderson u glavnoj ulozi? Ova uvodna špica je bila pravi hit...

  • Seriju V.I.P. s Pamelom Anderson u glavnoj ulozi mogli smo početkom 2000-ih godina pratiti na Novoj TV
  • Pamela je u ovoj detektivskoj seriju glumila zaštitno lice detektivske agencije, Vallery Irons
  • Serija se emitirala od 1998. godine do 2002. godine, mnogi se i dan danas sjećaju prepoznatljive špice

Iako mnogi Pamelu Anderson pamte po ulozi C.J.Parker u seriji 'Baywatch', ne možemo zaboraviti ni serijiu, odnosno akcijsku komediju u kojoj je glumila četiri sezone, a riječ je o seriji pod nazivom V.I.P. . Iako ovaj akronim inače ima drugačije značenje, ovog puta je stajao iz Vallery Irons Protection.  

 | Autor: imdb imdb

Nakon što slučajno spasi jednog poznatog čovjeka, Vallery Irons koju je glumila Pamela, dobiva posao u privatnoj detektivskoj agenciji. Iako ona sama i nema neke istražiteljske moći, uvijek nekako lako izađe iz svih problema. Osim Vallery, u agenciji rade i Natasha "Tasha" Dexter koja je špijunka i bivši model, stručnjakinja za oružje i eksplozivne naprave Nicole "Nikki" Franco, bivši boksač i majstor borilačkih vještina Quick Williams i kompjuterska stručnjakinja Kay Simmons. Također, u trećoj i četvrtoj sezoni pojavila su se još dva lika, Valleryna najbolja prijateljica Maxine De La Cruz i dubler te karate majstor Johnny Loh.
 | Autor: imdb imdb

Možda vas zanima Nakon 30 godina od premijere, "Saved by the Bell" se vraća s novim nastavcima. Evo tko je od originalne ekipe ondje Rubrika Life&style Life&style

Za ovaj tim nema nerješive situacije, a među prvim poznatim osobama koje su ''spasili'' su voditelji Jay Leno, Jerry Springer, Alfonso Ribeiro, kojeg pamtimo po ulozi Carltona iz serije 'Princ iz Bel Aira', košarkaš Charles Barkley i drugi. Ova serija se na malim ekranima prikazivala od 1998. godine pa do 2002. godine.

 | Autor: imdb imdb

Osim same radnje serije, ne možemo ni zaboraviti uvodnu špicu s ''zraznom'' glazbom. Čak i ako se na prvu ne možeš sjetiti o kojoj serije je točno riječ, nakon što pogledaš špicu, odmah ćeš se sjetiti.

Možda vas zanima Sjećaš li se Deana iz serije 'Gilmorice'? Evo gdje je danas i kako izgleda Rubrika Life&style Life&style
Photo: imdb

Komentari 0