Life&style

Sjećaš li se Deana iz serije 'Gilmorice'? Evo gdje je danas i kako izgleda

  • Mnoge od nas su pratile seriju Gilmorice i razne dogodovštine mame Lorelai i njezine kćeri Rory
  • Već u prvoj sezoni pojavljuje se Jared Padalecki, u ulozi Rorynog prvog dečka Deana Forestera
  • Danas je također glumački aktivan, a u privatnom životu uživa sa suprugom i troje djece

Seriju ''Gilmorice'' koja prati Lorelai i Rory Gilmore, mamu i kćer koje žive u fiktivnom gradiću Stars Hollow pratili smo od 2000. godine pa do 2007. godine. Devet godina nakon što je završila i sedma sezona serije, snimljen je nastavak pod nazivom ''Gilmore Girls: A year in the life'' koji je imao jednu sezonu. Kroz seriju smo upoznali brojne zanimljive likove i sugrađane Gilmorica kao što su Luke, Sookie, Lane, Emily i Richard Gilmore i brojni drugi, no nekako nam se posebno u pamćenje urezao Dean Forester kojeg je glumio Jared Padalecki.

 | Autor: imdb imdb

 

Rory i Dean upoznali su se u prvoj sezoni kad se on doselio u Stars Hollow, a zajedno su bili dvije sezone. Jared je glumio u seriji do 2005. godine, a glumio je i u jednoj epizodi u nastavku iz 2016. godine. Osim po ulozi Deana, mnogi ga pamte i po seriju 'Supernatural' u kojoj je glumio od 2005. godine pa sve do ove godine. Ove godine ćemo ga gledati u seriji 'Walker' koja je u pripremi. Fanovi filmova sa sestrama Mary-Kate i Ashley Olsen, Jareda će se sjetiti iz filma 'New York minute' iz 2004. godine. 

Možda vas zanima Iznenađena? Mnogi ne znaju da je Lorelai iz Gilmoreica u vezi s ovim dobro poznatim glumcem Rubrika Stars Stars

Danas ovaj 37-godišnji glumac osim u glumi, uživa i u obiteljskom životu sa suprugom, glumicom Genevieve Padalecki s kojom je u braku od 2010. godine. Par ima i troje djece, kćerkicu Odette Elliott (3) te sinove Austin Shepherd (6) i Thomas Colton (8). Slike obiteljske idile ovaj par često dijeli i na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki) on

Iako danas izgleda ozbiljnije nego prije dvadeset godina kad smo ga imali prilike upoznati u ovoj seriji, ispod brade se i dalje skriva dječačko lice glumca u kojeg su mnoge djevojke bile zaljubljene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki) on

Možda vas zanima Izgleda da će se dogoditi. Serija 'Gilmorice' mogla bi dobiti nove epizode Rubrika Life&style Life&style
Photo: imdb

Komentari 0