Beauty

Proljetne frizure: Ovih 7 stilova će unijeti svježinu u tvoj izgled

Proljeće je vrijeme promjena, bilo da se radi o raščišćavanju doma ili unošenju noviteta u život. Želimo što je više stvari ostaviti u zimi koja je iza nas, a pod tim podrazumijevamo i naše frizure. Vjetar, zima, niske temperature i drugi loši vanjski uvjeti utječu na oštećenje naše kose, a proljeće je idealno vrijeme za promjene. Iako smo mislili da je kratka kosa iza nas, zvijezde poput Gigi Hadid i Nicole Kidman nedavno su ošišale svoju kosu i dokazale da vladavina bob frizure još uvijek traje.

Foto: Instagram @gigihadid | Autor: Instagram @gigihadid Instagram @gigihadid Foto: Instagram @gigihadid Foto: Pixsell, Jennifer Aniston bob frizura | Autor: Pixsell Pixsell Foto: Pixsell, Jennifer Aniston bob frizura

Kratka kosa je i dalje veliki trend, ali za sve djevojke željne promjene, škarice i skidanje centimetara s kose ne mora biti jedini način. Iza nas smo ostavili narančaste i bakrene tonove, a plavi pramenovi poput "Bunny blonde" će biti u trendu tijekom toplijih dana. Naglasak će biti na buđenju prirode kroz boju kose, a to znači plavi tonovi koji podsjećaju na sunce, kao i zanimljivi dodatci ružičaste boje za sve one spremne na eksperimente. U nastavku donosimo najpopularnije frizure za sve one željne promjena u proljeće.

Možda vas zanima Brinete, pozor! Zendaya je tako lijepo posvijetlila kosu da ćete to poželjeti pokazati svom frizeru Rubrika Beauty Beauty

Mikro mini bob frizura

Prema novim trendovima, bob nikada nije dovoljno - kratak. Ovaj mikro mini bob seže samo centimetar ili dva ispod ušiju, a polako postaje sve popularniji.

 | Autor: Instagram @pollyvsayer Instagram @pollyvsayer Foto: Instagram @pollyvsayer

Sexy pixie frizura

Možda želiš potpuno novi izgled? Sexy, raščupani pixie, kakav su nosile Lori Harvey i Florence Pugh je idealna frizura za sve odvažne djevojke. Ovo je kratka frizura s teksturom i slojevima koje je moguće zataknuti iza ušiju ili zalizati  za formalniji izgled.  

Foto: Instagram @florencepugh, sexy, raščupani pixie | Autor: Instagram @florencepugh Instagram @florencepugh Foto: Instagram @florencepugh, sexy, raščupani pixie

Slojevita wolf cut frizura

Sve djevojke koje imaju mnogo kose, bilo da se radi o volumenu ili kovrčama će uživati u ovoj slojevitoj frizuri. Popularna "wolf cut" frizura je slojevita i volumenska, a pokreće se s kretanjem tijela. Ovakve frizure su bile popularne tijekom 70-ih godina.

Wolf cut frizura je u trendu | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Wolf cut frizura je u trendu

Mini šiške frizura

Šiške ne idu nigdje ni tijekom proljeća, a posebno će biti popularne one mini opcije. Riječ je o šiškama koje su kratke i koje ne pokrivaju obrve, a od njih se vide i dijelovi čela. Nama su jako cool, ali i odvažne.

šiške | Autor: Instagram @hairbyruslan Instagram @hairbyruslan Foto: Instagram @hairbyruslan, mini šiške

Bob frizura

Kada je riječ o klasici, baš kao i u modnom svijetu, i u svijetu frizura je teško pobjeći od onoga što je dobro i pristaje većini. Brojne zvijezde se odlučuju za bob, a on je idealan za sve one djevojke koje žele promjenu, ali ne i preveliko eksperimentiranje. bob je kratka frizura za sve one koji žele igrati na sigurno.

 | Autor: Instagram @nikkideroest Instagram @nikkideroest Foto: Instagram @nikkideroest, bob frizura

Zavjesa šiške frizura

Iako su jedno vrijeme nestale s mjesta popularnosti, zavjesa šiške su se vratile i sada se ponovno nose. Zavjesa šiške kao frizura su jednostavan dodatak volumena frizuri i lijepo oblikuju lice, iako ako su prekratko odrezane mogu biti naporne za održavanje. Ovo je još jedna klasika koja svima dobro pristaje.

zavjesa šiške | Autor: Instagram@lana_yes Instagram@lana_yes Foto: Instagram @lana_yes, zavjesa šiške

Možda vas zanima 3 frizure srednje dužine koje odlaze ovog proljeća u zaborav i 3 koje će biti in Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @hoskelsa

Komentari 0